Elérkezett az új év, az új én ideje!

A sok-sok szilveszteri babona és hagyomány közepette általában nem felejtünk el összeállítani a fejünkben egy listát, ami a következő évre vonatkozó fogadalmakból áll.

Ilyenkor megtelnek az edző termek, többen kezdenek diétába, életmódváltásba. Ezen szokás alól a Meló-Depó Iskolaszövetkezet dolgozói sem húzták ki magukat, és páran beavattak minket, hogy ők min szeretnének változtatni 2019-ben.

Lássuk!

Lilla: Most, hogy végeztem a suliban több szabadidőm van, mint amikor dolgoztam suli mellett. Érdekes, de hiányzik kicsit a tanulás. Szeretem a munkát és jó dolog gyakorlatban csinálni, amit eddig tanultam, de szeretnék fejlődni és tanulni. Ezért az új évi fogadalmam az, hogy munka mellett szeretnék konferenciákra, szakmai előadásokra járni, havonta 1-2 alkalommal.Szandra: többet fogok sportolni és figyelek az egészségemre. Igyekszem fejleszteni az angol nyelvtudásom.

Fruzsi: Újévi fogadalom a részemről a több mozgás, jóga és valamilyen társastánc formában.  Többet főzni, és fogyni 6kg-t!Babett: Nem beszélek akkor, amikor nem kellene, megtanulni a bölcs hallgatás fontosságát.

Vivi: Idén lesz az esküvőm, így megfogadtam, hogy nem fogok felesleges dolgokon és apróságokon idegeskedni, és türelmes leszek, hogy kiélvezzem az év minden napját!Gergő: Idén minden tantárgyamra tanulok, megcsinálom időben a beadandókat és vizsgákat is… talán sikerül… talán.

Viki: Megfogadtam, hogy ha fogadkozok, akkor betartom a fogadalmaimat. Vagy inkább nem fogadkozok, de igyekszem, hogy végül valamelyiket betartsam!Dávid: Több edzés, kevesebb sör!

Kriszti: Több könyvet fogok olvasni, mint 2018-ban, bár az nem lesz nehéz, mert idő hiányában egyet se sikerült végigolvasnom! J Igyekszem nem halogatni a rám háruló feladatokat, hanem megcsinálni őket. Illetve nem fogadalom, hanem terv: egy külföldi nyaralás, amit én szeretnék megszervezni, és nem mások szervezésére hagyatkozni.KTV: Minden nap elolvasok valamilyen új ismeretanyagot, amivel tanulhatok. Több időt szánok a barátaimra, és likvidálom magam a facebook-világból amennyire csak tudom.  Ja, és nem kések el!

Sok sikert kívánunk mindenkinek a fogadalmak betartásában, hiszen tudjuk a feladat oroszlán része nem az, hogy kitaláljuk mi az, ami változtatásra szorul az életünkben, hanem hogy tegyünk is érte!

Képek: pixabay.com

További híreink
Karriertervezés az egyetemi évek alatt
március 01.
6 perces olvasmány

A gimiben sikeresen választottál egy egyetemi szakot, optimális esetben olyat, ami érdekelt is, viszont az egyetem alatt felmerül a kérdés....
Női kézilabda Bajnokok Ligája: négyes döntő
május 12.
4 perces olvasmány

Szombaton 15:15-kor kezdődött a női Bajnokok Ligája négyes döntő első párharca, melyet a Győr vívott a Kristiansand ellen.
DECEMBER HÓNAP DOLGOZÓJA BUDAPESTEN
január 12.
1 perces olvasmány

Decemberben a hónap dolgozója Török Csilla. Olvasd el a vele készült interjút amiből kiderül, hogyan sikerül összeegyeztetni a munkát a tanulmányaival és hogyan értékeli a mi munkánkat. :)
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!