Így lehetsz trendi 2019-ben

Bár már lassan a felénél járunk az évnek, még nem késő divatossá tenni a ruhatárat. Nézzük röviden, mi a trend most, 2019-ben!

 

Idén a csomózott, horgolt kézműves kiegészítők révén kifejezetten divatosak lehetünk. Itt van például ez a makramé virágtartónak is beillő kézitáska. Sok háztartásban még lelhetünk ilyen csodákat, de nagyobb áruházakban is előfordulnak hasonlók néha.

 

Mindössze a kaspót kell kicserélni akár egy olyan táskára, amit nem tudunk már használni, mert elszakadt a pántja (a pántot vágjuk le róla). Ha szeretünk alkotni, akkor könnyen készíthetünk ilyesmit, hiszen sokféle makramé minta található a neten, pontos instrukciókkal.Maradjunk még kicsit a táskáknál! Menő most minden, ami élénk és/vagy elegánsan letisztult. Nyilván, a márkás darabokat nem tudjuk rekonstruálni, de a formák és színek tekintetében könnyen rábukkanhatunk olcsóbban is hasonló példányokra.A kötött, horgolt holmik ideje talán sosem jár le, mindenesetre idén tuti, hogy újra előtérben vannak. Ami a 70-es években a kinőtt mellény volt, most az elmegy felsőnek is.

 

Ha szétnézünk szüleink/nagyszüleink padlásán, talán még találunk egy-két színes darabot. A bevállalósabbak már youtube-videók segítségével is alkothatnak ilyeneket.A bézs és a világos neon színek is dominálnak idén, így nem lesz nehéz dolgunk, bizonyára valamelyik előfordul mindenki ruhatárában.Anyagok tekintetében pedig a len, a selyem és a bőr a kelendő, úgyhogy ezeket részesítsük előnyben inkább.Ismét jönnek az állatminták! Nincs új a nap alatt, a 90-es években is hasított ez az irányzat. Sőt, van, akinek azóta sem ért véget a párducmintás vagy zebracsíkos ruhák és kiegészítők iránti szerelme.A 70-es évekből visszakúsznak a kezeslábasok: munkaruha stílusban újjáéledve. A nőknek akkoriban csinosabb fazon jutott, de most ez van, ezt lehet szeretni.Most, hogy már tudod, milyenek a trendi cuccok, figyeld meg a környezeted, kik követik a divatot! Vajon tudják, hogy ez a trendi vagy amúgy is így öltözködnének?


Vennél pár menő cuccot, denincs elég pénzed? Keresd fel honlapunkat és jelentkezz a számodra szimpatikusdiákmunkákra!


Forrás: news.yahoo.com, elle.com,Képek forrása: elle.com, vous.hu, m.blog.hu, praktiker.hu, ritkanlathatotortenelem.blog.hu, pixabay.com

További híreink
Kevésbé ismert magyar top sportolók érdekes sportokban
június 30.
3 perces olvasmány

Semmi kétség afelől, hogy a hazai sportvilág telis-tele van jobbnál jobb, eredményesebbnél eredményesebb sportolókkal, akik nevei nem csupán hazai viszonylatban ismertek.
Hogyan kerülhetsz el kínos szituációkat állásinterjún?
február 11.
5 perces olvasmány

Ha szeretnél elnyerni egy állást, akkor ahhoz az kell, hogy valahogy kitűnj a többiek közül.
#maradjotthon és #mosskezet
március 19.
5 perces olvasmány

Mostani cikkünkben azokhoz szeretnénk szólni, akik még bátran mászkálnak: kérünk mindenkit, ne vegye a helyzetet félvállról.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!