Hasznos applikációk a fesztiválozásra

Előző cikkünkben a túléléshez adtunk tippeket, most jöjjön néhány hasznos app, amit érdemes letöltened, mielőtt féktelen bulizásba kezdesz.

 

1. Find my friends

 

Ha valahol elhagyhatod a barátaidat, akkor az egész biztosan a fesztivál területe.


Ennek az alkalmazásnak a segítségével viszont könnyen megtalálhatjátok egymást az ilyen szorult helyzetekben is. Annyi a teendő, hogy még az indulás előtt, fel kell vennetek egymás kontaktját az alkalmazásban, és már mehettek is az éjszakába anélkül, hogy attól félnétek, nem találkoztok többet a nap folyamán.


2. Drink water reminderNagyon fontos a folyamatos hidratálás a fesztivál ideje alatt is. Egyrészt a hatalmas nyári hőség, másrészt a bevitt alkoholmennyiség miatt. Ez az applikáció pedig emlékeztet arra, hogy bevidd a megfelelő folyadékot is, víz formájában is.

 

3. Shazam

 

Elkeveredtél, azt sem tudod milyen koncerten vagy éppen, de nagyon tetszik a zene? Vagy nem ismered az előadó valamelyik számát, de nem akarsz nélküle élni tovább? Ezekben az esetekben nincsen más teendőd, mint bekapcsolni a zenefelismerőt, jó magasra tartani a telefonodat, és várni, hogy megtalálja a program. Ezt rögtön le is menteheted a számaid közé, így biztosan meglesz a későbbiekben.

 

4. Virtual lighterKi ne szeretne a magasban tartott gyújtóval a kezében, énekelni a kedvenc lassú számára? Ez mind szép és jó, de egyrészt veszélyes, hiszen annak már senki sem örülne, ha a mellette/előtte lévőnek meggyújtaná a haját, vagy netán az övével történne hasonló. Másrészt nem valószínű, hogy van nálad gyújtó, míg a telefon szinte biztosan.

 

5. A fesztivál saját applikációja

 

A legtöbb fesztnek már van saját alkalmazása is, ahol folyamatosan figyelheted, hogy éppen milyen fellépők vannak és hol, érdemes előre bejelölni, hogy részt szeretnél venni valamelyik koncerten, akkor időben figyelmeztet majd, hogy éppen hol kellene lenned.

Források: tizdolog.hu, welovebudapest.com, Kép források: pexels.com 

További híreink
1986. április 26.
június 18.
4 perces olvasmány

Jöjjön a mi véleményünk a Csernobil sorozatról.
Legjobb relaxáló hobbik
július 29.
4 perces olvasmány

Ha teheted naponta, de legalább hetente állj meg egy percre és végezd valamelyik relaxációt.
Mit ér a nyelvtudásunk?
március 17.
4 perces olvasmány

Avagy hogyan válasszunk idegen nyelvet?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!