Filmajánló: Pókember – Idegenben

Figyelem, a cikk SPOLEREKET tartalmaz a Bosszúállók – Végjáték című filmhez!A film a Bosszúállók: Végjáték után veszi fel a fonalat, amikor is már vissza „pittyentek” a világba azok, akik a csettintés során eltűntek. Elég nehéz helyzetben találják magukat, hiszen van, akinek a kistestvére idősebb, mint ő, illetve az iskolában együtt kell járniuk azokkal, akik az eltűnésükkor még 5 évvel fiatalabbak voltak.

 

Peternek meg kell birkóznia a mentora halálával, miközben a világ csak arra kíváncsi, hogy ki lesz az új Vasember? Azért, hogy elszabaduljon egy kicsit, nyaralni indul az osztálytársaival, de tudjuk, hogy egy nyaralás sosem úgy alakul, mint ahogy azt hőseink megtervezik.

 

Pókembernek olyan ellenségekkel kell harcolnia az út során, amelyekről nem is álmodott. Sok nehézséggel kell szembenéznie, de szerencsére vannak emberek, akik segítik őt az út során.A film kicsivel több, mint 2 óra, tehát biztonságos az üdítőfogyasztás. A készítők már megint remekeltek a látvány tervezése és kivitelezése során, és az, hogy a film több különböző európai országban játszódik még színesebbé teszi az élményt.

 

Érdemes a film végén megvárni a stáblistát is, hiszen két plusz jelenetet is kapunk a késztőktől.

 

Jó mozizást kívánunk!

Képek forrása: imdb.com

További híreink
Rendeld meg most a karácsonyi ajándékot olcsóbban!
november 06.
2 perces olvasmány

Lassan ismételten elérkezik a karácsony, és diákként nem engedhetjük meg magunknak, hogy több ezer forintért vegyünk meg a legújabb high-tech cuccokat a szeretteinknek.
Ismered ezeket a hungarikumokat? Tedd próbára magad!
augusztus 21.
3 perces olvasmány

Vannak olyan népszerű márkák, ételek, italok, örökségek, amikről nem tudjuk, hogy hungarikumnak számítanak. Most ezekről írunk nektek.
November hónap dolgozója: Kakuk Nikolett
december 11.
1 perces olvasmány

A november hónap dolgozója Kakuk Nikolett lett, aki főként hétvégenként, illetve alkalmi munkákat végez.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!