Mit próbálj ki a nyáron?


 Ha nem, tudod mivel töltsd ki a nyaralások közötti napokat, vagy épp a nyaralást szeretnéd feldobni, és  fesztivál, strand vagy hegymászás mellé valami újdonságra vágysz, akkor ajánlunk neked néhány vicces, szórakoztató vagy izgalmas programot, amivel a barátaidat, családodat vagy párodat is felpörgetheted.

1.       Quad túra

Ma már eléggé felkapott a Quad Túra Magyarországon is. Több helyen elérhető ország szerte, pl. Mátrában, Gödöllő környékén, Dunakaland kalandparkban. Különleges élményt nyújt bárki számára nemtől, és kortól függetlenül. A quad ismertetése után máris lehet a terepre menni. Egy kis aszfaltút után rátérhetünk a NAGY KALANDRA!!! Gyönyörű, vadregényes tájon kalandozhatunk. A legjobb benne, hogy te választhatod ki, hogy milyen típusú terepen szeretnél vezetni, így érdemes kipróbálni! Hidd el, nem maradsz adrenalin nélkül!

2.       Gokart

Szeretsz vezetni? Ki szeretnéd próbálni magad? Vagy egyszerűen imádod a sebességet? Akkor ne habozz, próbáld ki minél hamarabb a gokartozást. Egyedül, de akár csapatban is részt tudtok venni egy-egy ilyen programon. Ma már Magyarország egyik legkedveltebb programjainak egyike, és még az ára is megfizethető. Próbáld ki a kisebb, nagyobb gokartokat Siófokon, Budapesten, Szegeden, Miskolcon. Élmény és hasznos tapasztalat egyben, és kiélheted azt, amit a KRESZ nem enged a valódi utakon! A kiépített, kanyargós utak, lehetőséget adnak számodra, hogy élvezd a jármű adta sebességet, gyorsaságot.

3.       Buborék foci

Csak játék és semmi stressz! Ha eddig azt hitted, hogy a foci nem tud semmi újat mutatni, akkor tévedtél. Egyre jobban terjed a buborékfoci! Az egyik legjobb program arra, hogy összekovácsold a csapatodat, közelebb kerülj a barátaidhoz, és jót szórakozzatok magatokon és másokon is egyaránt. A játék mellett egy kis edzésnek is megfelel ebben a hőségben, a buborék belsejében.

4.       Lézerharc

Még mindig nem tudod, hogy mit csinálj? Akkor ne hagyd ki a lézerharcot! Hívd meg a barátaidat egy kis csatára a szabadban, és játsszatok egy jót! A lézerharc az egyik legjobb stratégiai játék, amely fájdalommentes, kisebb fizikai erővel is nagyon élvezhető a keményebb és a kevésbé bevállalós harcosoknak is. Próbáld ki Szentendrén, Budapesten, vagy az ország bármely pontján, a mobil pályákon.


5.       Krimi vacsora – szerepjáték est

Emberek, ismeretség, titkok, ármány, nyomozás, krimi, leleplezések… Mi kell még? Ismerd meg a 30-as évek életét, nyomozz emberek után, s lépj ki a szürke hétköznapi életből. Egy vacsora, amikor fény derül az igazságra. Öltözz be a kornak megfelelően, és tapasztald meg, hogy milyen lehetett az élet a gengszterek körében. Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor keresd Budapesten, Győrben, Debrecenben, Esztergomban, Siófokon és Székesfehérváron is. De vannak cégek, akik megrendelésre bármelyik városba házhoz vagy fix helyszínre szállítják Neked az élményt. Ajándéknak sem utolsó, és készülj fel, hogy interaktívabb, mint egy mozi!
Rövidebb, mint egy könyv! Izgalmasabb, mint egy hétköznapi vacsora!

 

+1, Meló-Depó Iskolaszövetkezet- Diákmunka

Ha még mindig azt érzed, maradt szabadidőd, akkor valóban túl sok van belőle, amit jobb, ha a javadra fordítasz. Gyere, és jelentkezz hozzánk munkára. Remek csapat, sok lehetőség, és még pénzt is kereshetsz ahhoz, hogy az előbb felsoroltak közül bármelyiket ki tudd próbálni. Keress minket! Regisztrálj az oldalunkon, és jelentkezz munkáink bármelyikére!

Mi készen állunk, és te? J

Gulyás Gyöngyi- projektvezető


További híreink
Érvényesítsd tagságod a Meló-Depónál a 2019/2020. I. félévre!
szeptember 03.
1 perces olvasmány

Vége a nyári szünetnek, de te szeretnél suli mellett is pénzt keresni?
November hónap Depósa nem más, mint Gojkovity Vanessza!
december 18.
3 perces olvasmány

November hónap Depósa nem más, mint Gojkovity Vanessza, akinek Depós életútjáról mindent megtudhattok a vele készült interjúból!
Mint majom az utazást, avagy így utazhatunk olcsóbban
október 11.
5 perces olvasmány

Nem hagyd becsapni magadat, hogy az utazás egy kizárólag nyári tevékenység, cikkünk segít abban, hogy felfedezhesd a világot!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!