Augusztus hónap dolgozója Szegeden: Molnár Katinka Klaudia

Molnár Katinka Klaudia lett a hónap dolgozója Szegeden, aki több mint másfél éve végez kiváló munkát bolti kisegítőként.

 

Megbízható, kitartó, ügyes, mindig lehet rá számítani, így jellemezték a munkatársai, főnökei. Katinka pedig egy interjúban osztotta meg velünk, hogy miképpen tudja beilleszteni a munkát az életébe, illetve, hogy miben fejlődött ennek hatására.

Mondj pár szót magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

 

Hódmezővásárhelyi vagyok, Szegeden fogászati asszisztensnek tanulok. Bolti kisegítő munkát vállaltam, ahol árufeltöltés és kasszázás a feladatom 2018. február óta.

 

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?

 

Igyekszem pihenni, ezenkívül futok és francia nyelvvizsga-előkészítőre járok.

 

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

 

A diákszövetkezet is segít, meg a boltban is nagyon rugalmasak a beosztást illetően, így heti 3-4 alkalommal a bolt nyitvatartási idején belül van, hogy 4-5 órás, de előfordul, hogy 8-10 órás időtartamokban is dolgozom.

 

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

 

Elég szókimondó vagyok, de a boltban nem lehet mindent megmondani a vevőknek, és ez jó dolog. Ha gondom van, azt nem mutathatom ki, nyugalmat, kedvességet kell sugároznom. Néha nehéz nem kimutatni azt, ami belül van, de többnyire sikerül. A hasznomra válik a későbbiekben is, hogy ezt megtanultam.

 

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?

 

Mindenképpen jó fizikumú, nagy teherbírású egyénnek ajánlanám, mert jó állóképességet igényel ez a munka. Szellemileg csak akkor fáradok el jobban, ha iskola után megyek, egyébként bírható. Figyelni kell a szavatossági időket árufeltöltésnél, kasszázáskor pedig a pénzvisszaadást, de nem vészes.

 

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

 

Teljesen meg vagyok vele elégedve. Ez az első diákszövetkezet, ahova beléptem és lehet, ez lesz az utolsó is, mivel nemsokára befejezem a nappalis tanulmányaimat, utána már esti tagozaton folytatom.

 

Köszönjük, hogy válaszoltál a kérdésekre, még egyszer gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Ha szeretnél egyszer Te is a hónap dolgozója lenni, akkor nézz szét munkalehetőségeink között és jelentkezz!  


További híreink
A legjobb házi jégkrémek
július 28.
4 perces olvasmány

Hoztunk Nektek olyat top recepteket, melyeket könnyen meg tudtok otthon valósítani.
November hónap dolgozója Szegeden: Hajdú Fédra
december 10.
3 perces olvasmány

Kedves Fédra, nagyon szépen köszönjük az eddigi munkád és reméljük még jó sokáig a csapatunk tagja leszel! Gratulálunk a hónap dolgozója címhez!
Amityville: Az ébredés filmkritika
augusztus 28.
2 perces olvasmány

A nyár második horrorjaként mutatkozik be a mozikban az Amityville: Az ébredés című film. Olvasd el kollégánk ajánlóját! ;)
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!