Augusztus hónap dolgozója Budapesten: Balogh Attila

Augusztusban rendhagyó módon választottuk meg budapesti irodánkban a Hónap Dolgozóját! Egy kedves diák kollégánk nyerte el a címet, aki tanulmányai elvégzése után most főállásban folytatja karrierjét, mint grafikus. Mivel szerves része volt a csapatunknak, ezért úgy gondoltuk, hogy most eltérünk a munkával kapcsolatos kérdésekről és visszaidézünk pár pillanatot, ami a vele való közös munkát jellemezte, illetve Attila is mesél kicsit a velünk töltött időről.

Attila 2016 márciusában kezdte csapatunk segítését, főként grafikusként. Neki köszönhetjük több kampányunk arculatát, az állásbörzék és rendezvények megjelenéseinek terveit, nyomtatott kiadványokban való megjelenéseinket. Emellett piackutatási feladatokban is részt vett, illetve sofőrként is helyt állt.


További híreink
Tárgyalástechnika
október 26.
5 perces olvasmány

A tárgyalás, kiváltképpen a megfelelő tárgyalás technikájának elsajátítása nem egyszerű feladat, hiszen olyan készségek szükségesek hozzá, amelyek fejlesztése hosszadalmasabb folyamat.
Élj tudatosabban, költséghatékonyabban!
február 24.
6 perces olvasmány

Amikor valakitől azt halljuk, hogy figyelj oda jobban vagy élj tudatosabban… a válasz: jó-jó… de mégis hogyan?
Diákmunka kisokos – szülőknek
július 08.
5 perces olvasmány

Mivel sok szülői kérdés érkezik hozzánk, úgy gondoltuk, röviden összefoglaljuk a tapasztalatokat, tanácsokat, melyeket érdemes szem előtt tartani.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!