Október hónap dolgozója Szegeden: Nagy Barnabás

Nagy Barnabás lett a hónap dolgozója Szegeden, aki az elmúlt hónapban számos alkalmi és rövidebb távú munkára mozgósítható volt a Meló-Depó partnereinél. Megbízható, bevállalós, mindig lehet rá számítani. Barnabást egy interjúban kértük, hogy ossza meg velünk tapasztalatait.

 

Mondj pár szót magadról, mit tanulsz?

Info-bionika mérnöki MSc-n tanulok, fizikát, biológiát, informatikát főleg, de inkább programozó szeretnék lenni, mert a képfeldolgozás orvosi alkalmazásai nem állnak hozzám közel.

 

Mit csinálsz a szabadidődben, az iskola és a munka mellett?

Mostanában programozást tanulok, hogy később el tudjak majd helyezkedni vele. Voltak ilyen jellegű tárgyaim, de autodidakta módón képzem magam tovább.

 

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Egyelőre könnyen, mert kevés órám van, a vizsgaidőszakot meg majd meglátjuk.

 

Milyen munkákat végeztél már nálunk?

Először voltam udvaros, majd nyomdában dolgoztam, illetve a Bortéren segítettem a rendezvény előkészítésén. Raktárköltözésnél is közreműködtem, valamint könyvcsomag-összekészítésben. Felújítási munkálatok során sódert lapátoltam egy építkezésen és kipróbáltam magam Algyőn is, ruhaválogatáson. Az éttermi kisegítést csúcsidőben sikerült elkapni, elég pörgős volt. Nemrég egy lakrész kialakításnál ajtó beépítéshez asszisztáltam. A mostani munkám kerti és lakberendezési termékeket forgalmazó cégnél raktári kisegítés, csomag-összekészítés. Ez talán már hosszabb távú munka lesz.

 

Melyik tetszett a legjobban?

A rendezvény-előkészítés tetszett a legjobban, nem kellett megszakadni, a társaság is jó volt, meg az, hogy rendezvényen voltunk. A mostani is szimpatikus, a raktári munka, jófejek az emberek és a körülmények is megfelelőek.

 

Milyennek találod a raktári munkalehetőséget, mi kell ahhoz, hogy jól tudja csinálni az ember?

Nem megerőltető a raktári munka, csak meg kell találni a termékeket és csomagolni. Megvan, hogy mit hogyan kell összeállítani. Lista alapján dolgozunk, odafigyelés szükséges.

 

A munkák egy része alkalmi jellegű volt, így egyszer itt dolgoztál, másszor ott, szinte naponta változott, hova kellett menned. Hogy élted meg ezt a sokféleséget?

Egyrészt kicsit bizonytalan volt, hogy mikor mi lesz, de nagyon tetszik, hogy mindenfélét kipróbálhattam. Sokféle munkával és emberekkel találkoztam, akik mindenfélét csinálnak; később, amikor elkezdek dolgozni, valószínűleg nem lesz ennyire széles, amit láthatok. Odafele úton volt mindig kicsit izgalmas, de aztán a helyszínen már alakultak a dolgok.

 

Hogy érzed, ez a sokfajta munka fejlesztett-e valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

Olyan dolgokat csináltam, amiket előtte még nem. Nem vagyok alapvetően túl gyakorlatias, ebben mindenképpen fejlődtem. Szeretek pepecselni, de amikor nincs idő, akkor haladni kell, s elfogadható szinten megcsinálni, ez a jövő szempontjából igen hasznos tapasztalat. Minden munka során más hozzáállással és elvárással találkoztam: például az egyik helyen a hatékonyság volt a fontos, máshol az, hogy mindig csináljon valamit az ember.

 

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

Nincs tapasztalatom más iskolaszövetkezettel, csak itt dolgoztam még. Eddig gördülékenyen ment minden, meg vagyok vele elégedve.

 

Köszönjük, hogy válaszoltál a kérdésekre, még egyszer gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Ha szeretnél egyszer Te is a hónap dolgozója lenni, akkor vállalj munkát nálunk mielőbb!


További híreink
Kiskedvences sportokra fel!
január 18.
3 perces olvasmány

Ne aggódj, segítünk, hogy ilyen helyzetben se kelljen lemondanod a mozgás valamilyen formájáról.
Meddig érvényes a 2019/2020 I. féléves matrica?
június 19.
1 perces olvasmány

Továbbra is tudtok diákként velünk dolgozni!
Téli programok a két ünnep között és után
december 29.
3 perces olvasmány

Nem tudod, hogy mit kezdj magaddal a szünetben, avgy a téli hónapok alatt? Adunk néhány tippet!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!