Érvényesítsd a Meló-Depó tagságod!

Lassan letagadhatatlanul elérkezik az ősz, ezzel egyidejűleg elérkezett a beiratkozásod ideje, vagy épp a matricafelvételedé, ha az előbbin már túl vagy. Amennyiben beléptél már iskolaszövetkezetünkhöz, tagunk vagy, akkor annak is eljött az ideje, hogy a tagságodat megújítsd az újabb félévre. Érdemes minél hamarabb megtenned, mert ha elmarad, nem fogsz tudni tovább diákmunkát vállalni.

Így tudod igazolni, hogy a 2017/2018. tanév I. félévre beiratkozott diák vagy:

-          legegyszerűbben akkor tudod megtenni, ha a diákigazolványodra felvetted az új féléves matricádat (2017/2018. tanév I. félév) – ebben az esetben ezt csak be kell mutatnod irodáink egyikében.

-          amennyiben egyetemen, főiskolán tanulsz, a félévedet igazolhatod iskolalátogatási igazolással is, amit az ott megadott módokon tudsz igényelni. Ezt érdemes időben megigényelned, hiszen az elkészítésének, kiadásának van átfutási ideje, ne emiatt maradj le munkáinkról!

-          a tagságodat érvényesítheted még a Meló-Depó iskolalátogatási igazolással, amelyet a honlapunkról két kattintással le tudsz tölteni (a „Diákoknak” menüponton belül a „Letölthető fájlok”-at válaszd), ezt csak ki kell töltetni a sulival, le kell pecsételtetni, behozni, és rendben is lesz a tagságod egy újabb fél évig!

 

Amennyiben jelenleg is dolgozol rajtunk keresztül, minél előbb tedd ezt az elintézendő listádba, hogy zavartalanul dolgozhass a továbbiakban, ha viszont még nem dolgozol, kattints át a „Munkáink” menüpontra, és jelentkezz bármelyik Neked tetsző munkára!  ;-)


További híreink
A jó önéletrajz 10 titka
május 31.
5 perces olvasmány

Sokféle önéletrajz sablont és mintát találhatsz már a neten, de van pár dolog, amire mindig érdemes odafigyelni, ha igazán jót akarsz készíteni.
Végreee péééntek!
március 01.
3 perces olvasmány

Nálad lesz a hétvégi party, és nem tudod, hogy mivel dobd fel a bulit?
Mint majom az utazást, avagy így utazhatunk olcsóbban
október 11.
5 perces olvasmány

Nem hagyd becsapni magadat, hogy az utazás egy kizárólag nyári tevékenység, cikkünk segít abban, hogy felfedezhesd a világot!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!