Élet a koliban

Ha azt mondják a művészek a legkreatívabb emberek, akkor elfelejtkeznek a kollégistákról, hiszen náluk találékonyabb „fajjal” ritkán találkozhatunk.


A koronavírus-helyzet miatt rengeteg kolisnak haza kellett mennie, de mi most ezzel a cikkel szeretnénk számukra is megidézni azokat a pillanatokat, melyek a bentlakásukra voltak jellemzőek. Reméljük, minél hamarabb visszaköltözhetnek, és tovább folytathatják az életművész létet.

 

Enni mindenkinek kell nem igaz? De mi történik, ha már elfogyott az anya által küldött kajamennyiség, és a rendelt pizzát is csak a közös konyhában lehetne megmelegíteni, ami a folyosó végén van?

A legkreatívabb megoldásokat mindig az éhes gyomor szüli, ha nem is a tipikus hajvasalóval bacont, ez az ötlet sem semmi.Vannak, akik abba a szerencsés, vagy szerencsétlen helyzetbe kerülnek, hogy egy igazán vicces szobatársat kapnak, aki ha tanulnia kellene, nem kitakarítja a szobát, hanem mindent elkövet, hogy bearanyozza a napokat.A kollégiumot is elérik az ünnepek, de melyik kolis engedheti meg magának, hogy beújítson egy fenyőfára? Erre a rengeteg megoldás közül a kedvencünk:Mindig jól esik egy-egy szál virág a kedves udvarlótól, nem igaz? Otthon odaszaladna ez ember az édesanyjához, kérne egy vázát, de a koliban mit csinál egy ilyen helyzetben? Újrahasznosítja azt, amiből általában a legtöbb felhalmozódik, mutatjuk:Végül egy kis útmutató azoknak, akik nem szeretnek mosogatni, azonban nem vetik meg a tányérból evést sem.

Reméljük feldobtuk az otthoni karanténban töltött napjaitokat ezzel a pár képpel, mindenkinek kitartást és jó távoktatást kívánunk!

Képek forrása: eduline.hu; imgur.com; kozepsuli.hu; viccfaktor.hu; instagram.com

További híreink
Így készülj fel a HVG Állásbörze előtt!
február 24.
3 perces olvasmány

Úgy gondolod itt az ideje, hogy belépj a munkaerőpiacra? Szeretnéd, hogy az egyetem mellett a karriered is fejlődjön, vagy csak egy kis mellékest keresnél?
Fejlesztő webes játékok
április 14.
4 perces olvasmány

Hoztunk nektek olyan applikációkat, melyek segítenek kizökkenni, felfrissülni és még fejlesztenek is minket!
Október hónap Depósa Takács Réka!
november 28.
3 perces olvasmány

Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!