Szeptember hónap dolgozója Szegeden: Huszár Csongor

Idén szeptemberben egy olyan diákot választottunk a szegedi Hónap Depósának, aki már nagyon régóta oszlopos tagja telekomos csapatunknak.

Csongor amellett, hogy napi szinten végzi operátori munkáját, a csapat lelkeként mindig segítő kezet nyújt a többieknek, ha valamilyen informatikai vagy rendszer problémáról van szó. A home office időszakában és most is hatalmas segítségünkre volt az ilyen gondokban, így méltán érdemelte ki most ezt a címet!Fogadjátok szeretettel a vele készült interjúnkat:

Mit tanulsz jelenleg? Milyen terveid vannak ezzel kapcsolatban a jövőre nézve?

Gazdálkodás és menedzsment szakon vagyok jelenleg. Emellett van egy informatikai vállalkozásom és abban szeretném majd használni az egyetemen megszerzett tudást.

Mióta dolgozol a Telekomnál?

2015 óta vagyok itt.

Mit szeretsz a munkádban?

Az átlagos diákmunkákhoz képest nagyon kényelmes és jól lehet vele keresni, ha az ember hajlandó kicsit tanulni és szorgalmas, igényes a munkájára. Nem unalmas maga munka sem, mert minden ügyfél más és más.

Te vagy az, aki a legtöbbet segít a diákoknak, ha felmerül valamilyen informatikai problémájuk, mesélsz erről, hogy alakult ez ki?

Ahogy említettem korábban, van egy informatikai vállalkozásom és előtte is azt tanultam. Hirtelen egy szükség megoldásként kezdtem segíteni a többieknek, de végül kialakult egy home office support folyamat, amiben igyekszem leírásokkal és a személyes támogatással is segíteni nekik.

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

Sokkal könnyebben kezelem az embereket. Havi több száz ügyféllel is beszélek, és nyilván vannak, akik nem éppen elégedetten hívnak fel minket. Az esetek nagy részében szerencsére szinte azonnal tudunk segíteni a problémákon. Másik nagy előnye szerintem ennek a munkának, hogy a „multis” környezetbe is nagyszerűen bele lehet rázódni, bele lehet látni.

Mesélnél egy történetet, ami a munkád során történt és szórakoztatónak, viccesnek találod?

Home office-ban történt egy friss dolog. Pont a mellettem lévő lakásból hívta fel a szomszéd a Telekomot, majd a rendszer hozzám kapcsolta. Ha nagyon figyeltem volna, lehet headset sem kellett volna a beszélgetéshez.

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?

Szerencsére nem ismerem  az unalom fogalmát. Utazni szeretek, de sajnos most nem lehet annyira sokat. Barátokkal programok, főzőcskézés és ha lehet, valami adrenalinban gazdagabb sport.

Kinek ajánlanád a Telekomnál lévő munkalehetőséget?

Ha valaki szeretne egy rugalmas diákmunkát, ami jól mutat az önéletrajzban és jól is keres vele, akkor hajrá. Viszont hajlandó legyen kicsit tanulni is, mert anélkül nem fog menni.

Csongor, köszönjük a válaszaidat és a mindig kitartó, szorgalmas és segítőkész munkádat is, és még egyszer gratulálunk a Hónap Depósa címhez!


További híreink
Fesztiválajánló
április 03.
5 perces olvasmány

Nézzük is meg, milyen fellépőkkel várnak minket idén a nagy, zenei fesztiválok.
Ha tavasz, akkor piknikezés!
április 26.
5 perces olvasmány

Beköszöntött a jó idő, kinek ne lenne kedve egy kis piknikhez egy tanulással vagy munkával töltött nap után a barátokkal?
Filmajánló: Stephen King – Álom Doktor
november 19.
3 perces olvasmány

Figyelem! Spolierveszély! A cikk fontos részleteket tartalmaz a történetről, ne olvasd el, ha még nem láttad és megnéznéd a filmet
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!