Tagságérvényesítés 2020/21 I. félév

Ne maradj le idén!

Azért, hogy a 2020/21-es tanévben/ I. félévben is dolgozhass Meló-Depós diákként, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el érvényesíteni a tagságodat. Ha ezt nem teszed meg, akkor 2020. október 31. után, sajnos nem tudunk foglalkoztatni, így elesel egy csomó jó munkalehetőségtől, pedig csak néhány perc az egész! 

Tehát, ha továbbra is nappali tagozatos, aktív, vagy 25 év alatti passzív tanuló/hallgató vagy, olvass tovább!


Mivel igazolhatod jogviszonyod?


  • Iskolalátogatási igazolással (jogviszony-igazolás)

A jogviszony-igazolásnak tartalmaznia kell az alapadataid, az oktatási intézményed nevét, félévi aktív/passzív nappali státuszod a 2020/21. I félévre, végzésed várható dátumát, a kiállító intézmény pecsétjét, aláírását (ETR/Neptun rendszeren keresztül igényelt igazolásokon mindezek megtalálhatóak) Az igazolás elektronikusan igényelhető.

Amennyiben más jellegű képzésben veszel részt, úgy kérjük, hogy a Meló-Depós iskolalátogatási nyomtatványt juttasd el elektronikusan az iskolád részére (e-mailben küldjük, ha kérsz)! Az iskola által kitöltött, aláírt igazolást pedig továbbítsd részünkre.(Javasoljuk, hogy ellenőrizd le a kért adatokat a kiállított igazoláson, hogy elkerüljük az adminisztrációs problémákat.)

  •  2020/21. I. félévre érvényes matricával ellátott diákigazolvány bemutatásával személyesen, ügyfélszolgálatainkon 


Hogyan érvényesítheted a tagságod?


  • E-mailben/postán:

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel továbbra is elfogadjuk e-mailben/postai úton megigényelt és megkapott igazolásokat, illetve a személyesen átvett, majd beszkennelt iskolalátogatási és jogviszony-igazolásokat. Az oktatási intézménytől kapott e-mailt lehetőség szerint a melléklettel és az eredeti tartalommal együtt továbbítsd a igazolas@melo-depo.hu részére! Az általad beszkennelt igazolásokat is a igazolas@melo-depo.hu email címre várjuk.

Postai küldés esetén levelezési címünk: 6722 Szeged, Vitéz utca 22. Amennyiben van rá módod, jogviszony-igazolásod igénylésekor megadhatod irodánk postai címét, így az igazolás közvetlenül hozzánk érkezik meg.

  • Személyesen:

Amennyiben nem megoldható, hogy emailben küldd el részünkre a jogviszony-igazolást, akkor a diákigazolványodon lévő 2020/21. I. félévre érvényes matrica bemutatásával is meghosszabbíthatod a tagságodat. Ezt azonban, csak ha személyesen behozod, akkor tudjuk elfogadni.

A jelenlegi helyzet ellenére mi továbbra is igyekszünk Nektek minél több munkalehetőséget kínálni, hiszen tudjuk, sok diákunknak a mindennapokban ugyanúgy, sőt talán még nagyobb szüksége van erre, mint eddig. Partnercégeink és természetesen mi is fokozottan figyelünk a megfelelő higiéniai előírásokra, intézkedésekre, mert számunkra is az egészség a legfontosabb!

Probléma esetén, kérjük, keresd fel irodánkat az alábbi elérhetőségeken: http://melo-depo.hu/irodaink



További híreink
Július hónap dolgozója Budapesten: Kállai Vince
szeptember 08.
1 perces olvasmány

A júliusi hónap dolgozója Budapesten ezúttal Kállai Vince lett.
Alternatív karácsonyfák, ha már unod a megszokottat!
december 22.
2 perces olvasmány

Hoztunk néhány alternatív karácsonyfát azoknak, akik ilyen-olyan okok miatt nem akarnak fenyőt állítani!
Január hónap dolgozója: Murguly Levente
február 11.
1 perces olvasmány

A januári hónap dolgozója címet ezúttal Murguly Levente nyerte el, akire mindig lehet számítani, akár a Meló-Depó irodai életének segítéséről van szó, akár a sofőr feladatok ellátásáról.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!