Hangolódás

Közeledik az év vége, itt van az év utolsó hónapja. Csodálatos időszak ez, amikor a meleget nyújtó otthonainkban forralt borozunk, kakaót iszogatunk és elmerülünk a karácsonyi készülődésben.

 

Talán a vírushelyzet kicsit változtathat a szokásokon, az ünnep hangulatán, de igyekezhetünk ellene tenni és még szebbé varázsolni az ünnepet, az évkezdést. Hoztunk nektek néhány tippet, és reméljük, hogy kellemes, boldog és sikerekben gazdag karácsonyt és új évet ünnepelhettek majd.

Készítsetek adventi koszorút

Abban az esetben, ha lecsúsztatok volna az első adventi vasárnapról, még nem késő, hogy elkészítsétek a saját koszorútokat és a következő vasárnap megnyújtsátok a két gyertyát.Hangolódjatok az ünnepre a gyertyafénnyel!

Készítsetek mellé finom süteményt és egy forró italt, ami átmelegít. A karácsonyi dalok nem maradhatnak el, így a sütés, főzés mellé hallgassátok a kedvenc ünnepi számaitokat.

 

Ha szeretnétek egy kicsit elcsendesedni, akkor ajánljuk nektek jó szívvel az adventi gyertya fénye mellé Tolkien: Karácsonyi levelek című könyvét.

Ajándékok beszerzése

Decembert írunk már, így kezdjetek neki az ajándékok beszerzésének!

 

Tanácsoljuk nektek, hogy ha tehetitek magyar vállalkozásoktól szerezzétek be a meglepetéseket, ezzel is támogatva őket ebben a nehéz helyzetben. Gyönyörű kézműves ajándékokra bukkanhattok, ha kicsit kutakodtok Instagramon vagy a Facebookon. Ezen kívül élményt is adhattok ajándékba, különböző ajándékutalványok formájában. Egy szép karácsonyi fotózás, közös festés, kulturális séta mind nagyon szép meglepetés lehet a barátoknak, családnak. Ezzel pedig magyar vállalkozások fennmaradásához járulhattok hozzá.

Adventi naptár

Készítsetek otthonra adventi naptárat. Lakótársnak, családtagoknak remek ajándék lehet Mikulás alkalmával. Ezzel is örömet szerezhettek másoknak és minden nappal közelebb kerülhettek szentestéhez. A hangolódásnak ez is egy remek formája, hiszen minden nap egy apró kis meglepetés mindenkinek megmelengeti a szívét, a szürke hétköznapokat feldobja.Teendők

Gondoljátok át, hogy milyen céljaitok, terveitek vannak a következő évre. Szerezzetek be új határidőnaplót, írjátok bele a fontosabb eseményeket, amik várnak rátok 2021-ben.

 

Fontos, hogy mindig legyenek projektjeitek, megvalósítandó ötleteitek, akár annak ellenére is, hogy egy ilyen nehéz évet tudhatunk magunk mögött.

 

Szeretnénk titeket meglepni egy kis ajándékkal, így a következő napokban érdemes figyelni a honlapunkat és FB oldalunkat, mert a jövő év tervezéséhez szeretnénk nektek egy kis segítséget nyújtani.

Készüljünk pozitívan és örömmel 2021-re!

 

Ezen kívül gondoljátok át az előző évet: miket értetek el 2020-ban, milyen akadályokat győztetek le, hogy alakultak a tanulmányok, karrierben milyen előrehaladást tudhattok magatok mögött?

Legyetek büszkék magatokra, mert ez az év mindenkinek nehezebb és bizonytalansággal teli volt. Megérdemlitek a pihenést, járjon át az ünnep szelleme, melegedjetek a kandallónál és élvezzétek ki a családdal, barátokkal tölthető pillanatokat!

Kellemes ünnepi készülődést kíván a Meló-Depó csapata!


Képek forrása: freepik.com

További híreink
Május hónap dolgozója: Batári Kitti
június 27.
1 perces olvasmány

A májusi hónap dolgozója címet Batári Kitti nyerte el, aki a Magyar Telekom Nyrt-nél dolgozik. Most pedig elmesélte nekünk, hogy milyen a légkör a cégen belül, milyen tapasztalatai vannak...
Jogsi az egyetem alatt? Jó, ha ezekről tudsz!
június 22.
3 perces olvasmány

Ha egyetemre beérve nem kezdted el a jogsit, akkor ne érzed rosszul magadat, a többséghez tartozol! Összegyűjtöttünk minden fontos infót ehhez.
Tagságérvényesítés 2022/23 II. félév!
február 13.
5 perces olvasmány

Újra elérkezett a TAGSÁGÉRVÉNYESÍTÉS ideje! Ne hagyd ki különben MÁRCIUS 31-től nem tudsz tovább dolgozni!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!