Hajrá 2021!

Ti is szoktatok fogadalmakat tenni újévkor? Az évnek ebben a szakaszában mindenki nagyon lelkes, ehhez kétség sem fér, de vajon az edzés január után is ki fog tartani?Megfogadni egyszerűbb, mint betartani, ebben megállapodhatunk egészen gyorsan, de mégis mit csináljunk máshogyan, hogy úgy tekinthessünk vissza a következő évben ilyenkor, hogy sikeresek voltunk és nem kell ugyanazt újra felírni a listára?

Első tanácsunk, hogy ne siessünk, ne kapkodjunk, ne várjunk hirtelen eredményt! Legyünk türelmesek!

 

Sokszor az a probléma, hogy azonnali produktumot szeretnénk, de ez sajnos nem így működik, főleg, ha az ilyenkor gyakran felmerülő fogyásról, egészséges életmódról vagy edzettebb/fittebb testről van szó.

 

Kezdjük el, és legyünk türelmesek a testünkkel, hagyjuk, hogy az átállás egészséges lehessen, ne vonjuk meg hirtelen magunktól mindent és várjunk 10 kiló mínuszt 2 héten belül.Második tanácsunk, hogy emlékeztessük magunkat a kitűzött célokra, ha kell naponta. Ugyanis hajlamosak vagyunk elfelejteni azokat, és abba a hibába esünk, hogy a tavaly írtakat csak akkor vesszük elő, amikor újakat szeretnénk megfogadni.

Harmadik tanácsunk pedig egy igazi klisé lesz, mégpedig az, hogy ne adjuk fel! Nem baj, ha apróbb hibák csúsznak a gépezetbe, ettől függetlenül még nem kell dőlnie az egésznek.

 

Emberek vagyunk, hibázunk, de ez ne jelentse azt, hogy most már vissza is térhetünk az előző, felejteni kívánt szokásainkhoz. Legyünk erősek!Most pedig jöjjön minden év kedvenc listája, lássuk mit fogadtak meg a Meló-Depó dolgozói:

Eszti:

  • újra formába hozom magam;
  • kevésbé fogok halogatni;
  • stabil napirendet alakítok ki;
  • örülni fogok a kisebb sikereknek is;
  • pozitívabban állok a mindennapokhoz;
  • próbálok kedvesebb lenni.

Lilla:

Szeretném, ha a lakásunkban jobban ki lennének használva a lehetőségek. Annak ellenére, hogy pici, hasznosabban használhatnánk ki a teret, az adottságokat. Ezt szeretném megvalósítani a következő hónapokban. Ezen kívül pedig dolgozom azon, hogy kevesebbet stresszeljek, nyugodtabb, harmonikusabb legyek.

Niki:

Idén sokkal türelmesebben igyekszem élni, több nyugit vinni a mindennapokba és a kapcsolataimba. Szeretném, hogy a rendszeres sport és a jóga az életem része legyen. Na ez lesz a legnehezebb! Emellett a spirituális fejlődésemet is megpróbálom tovább folytatni: több könyvvel, képzésekkel.

Remélem lesz elég inspiráció és erő ezekhez!

Vivi:

Idén nagyon igyekezni szeretnék, hogy heti 2-3 alkalommal sportoljak valamit. Persze, ezen nem sokat segít, hogy most zárva van minden edzőterem és sajnos, a téli futás sem tartozik a kedvenceim közé. Így próbálom majd otthoni tornával és túrázással helyettesíteni a jó kis kardiókat! Fejlődni szeretnék emellett az egészségtudatosabb étkezés és a zero waste háztartás, az ökológiai lábnyomom csökkentése terén is.

Réka:

Előző évben megfogadtam, hogy havi legalább 1 könyvet elolvasok, amit sikerült is túlteljesíteni, 14 és fél könyv lett a vége. Ezt ebben az évben is szeretném megtartani.  Szeretnék továbbra is odafigyelve, egészségesen táplálkozni és a vízfogyasztásomat is tartani a napi 2-3 liter körül.

Vera:

Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, hiszen mindennap törekszem valami pozitív változásra. Ami talán az én mottóm Újév napján az az, hogy semmi jót ne vegyen el ez az év tőlem. Viszont ez az év más lesz, mint a többi, mert idén lesz az esküvőm, szeretném, ha jól sikerülne, nem idegeskednék a vőlegényemmel és tudnánk nászútra menni. Ezt újévi fogadalomnak is nevezhetjük!

Babett:

Számomra a 2020 sok változást hozott, de a testképemmel kapcsolatban mindenképpen. Idén szeretném tovább erősíteni a pozitív testtudatot, és egészséges életmódot élni, úgy fittebbé válni, hogy közben nem sanyargatom magam, hanem szeretem.


Forrás: angliaikisokos.com, Képek: canva.com

További híreink
Vallomás - „Te más vagy, mint a többiek!”
március 31.
1 perces olvasmány

Vallomás - „Te más vagy, mint a többiek!”
Április hónap dolgozói
május 25.
1 perces olvasmány

Az áprilisi hónap dolgozója címre ezúttal Tudlik Bencét és Nagy Bencét választottuk. Mind a ketten egy borszaküzletben dolgoznak lelkiismeretesen, már hosszú ideje.
Hasznos applikációk a fesztiválozásra
június 30.
2 perces olvasmány

Mielőtt elindulsz, ezeket mindenképpen töltsd le!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!