Csokigyűjtés a bohócdoktoroknak!

Kedves Diákunk!

Közeleg a karácsony, és nem mindenkinek adatik meg, hogy ajándékok között, az otthonában, boldogságban töltse az ünnepeket!

Segíts nekünk és a Karitáció Alapítványnak mosolyt varázsolni a rászoruló gyermekek arcára azzal, hogy egy tábla csokit hozol irodánkba, amit karácsonykor a Bohócdoktorok juttatnak el a kis betegek részére.

Neked csak egy tábla csoki, de nekik lehet hogy a gyógyuláshoz vezető út első lépése!

A Karitáció Alapítvány közösen más szervezetekkel idén is 1000 gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás csomagot, ezzel kiegészítve bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét.

Várunk Téged gyűjtőpontjainkon Budapesten és Szegeden:  Meló-Depó 2000 Iskolaszövetkezet,  Szeged, Vitéz utca 20., 1085 Budapest, József krt. 53. II. em. 14.

Tegyük együtt széppé a Karácsonyt!


További híreink
Dekoráció ötletek nyári bulikhoz
július 26.
3 perces olvasmány

Napsütés, hőség, vízpart, jeges üdítő, hideg sör, fagyi és jégkrém, na meg a színes, lenge bulik – ezek mind a nyár ismérvei. Mutatunk néhány inspiráló ötletet és képet délutáni, esti kerti partikhoz.
A marketing mosodája: greenwashing és pinkwashing
október 25.
4 perces olvasmány

Ahogy a mondás is tartja, ők „mossák kezeiket”. Mármint teszik ezt zöld vagy rózsaszín szappannal azok a nagyvállalatok, amelyek valótlan állításokkal próbálják növelni népszerűségüket.
November hónap Depósa nem más, mint Berta Petra!
december 20.
3 perces olvasmány

November hónap Depósa nem más, mint Berta Petra, aki már több, mint egy éve dolgozik velünk éttermi kisegítőként!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!