Augusztus hónap dolgozója Budapesten: Balogh Attila

Augusztusban rendhagyó módon választottuk meg budapesti irodánkban a Hónap Dolgozóját! Egy kedves diák kollégánk nyerte el a címet, aki tanulmányai elvégzése után most főállásban folytatja karrierjét, mint grafikus. Mivel szerves része volt a csapatunknak, ezért úgy gondoltuk, hogy most eltérünk a munkával kapcsolatos kérdésekről és visszaidézünk pár pillanatot, ami a vele való közös munkát jellemezte, illetve Attila is mesél kicsit a velünk töltött időről.

Attila 2016 márciusában kezdte csapatunk segítését, főként grafikusként. Neki köszönhetjük több kampányunk arculatát, az állásbörzék és rendezvények megjelenéseinek terveit, nyomtatott kiadványokban való megjelenéseinket. Emellett piackutatási feladatokban is részt vett, illetve sofőrként is helyt állt.


További híreink
Győzni jöttem, de jó lesz a kettes is!
február 19.
6 perces olvasmány

Azonban biztosan mindenkinek van egy-egy emlékezetes vizsgája az elmúlt időszakból, ami többször is visszatér (rém)álmaiban, és a fejéhez kap, amikor eszébe jut.
365 nap alatt a Föld körül
november 08.
5 perces olvasmány

A hétköznapok monotonitásába süllyedve, a sok tanulás, munka közepette jó néhányunknak eszébe jutott már, hogy de jó lenne itt hagyni ezt az egészet és elmenni világot látni.
Adóbevallás 2022 / Personal Income Tax Return Information
január 31.
4 perces olvasmány

Új év, újra itt az adóbevallás ideje, mutatjuk mit és hogyan csinálj!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!