Augusztus hónap dolgozója Bakó Bogi!


Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Meglepődtem, de nagyon örülök neki és nem is számítottam rá, hogy én leszek a hónap dolgozója.

Mit tanulsz jelenleg? Milyen terveid vannak ezzel kapcsolatban a jövőre nézve?

Molekuláris bionika mérnöki szakra járok és a jövőben a géntechnológiával szeretnék foglalkozni 

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?

Az egyetemen sok új barátra tettem szert és szeretek velük lenni szabadidőmben ezen kívül ha tehetem akkor a szabadban vagyok és valamilyen sporot űzök.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a főnököm nagyon segítőkész és figyel arra, hogy a tanulmányaim legyenek az elsődlegesek. Folyamatos egyeztetésekkel szerintem könnyen meg lehet oldani, hogy a munkában és a tanulásban is a maximumot tudjam nyújtani.

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

Nagyon sok különböző emberrel dolgozhatok együtt, ezáltal sok különböző jellemet ismertem meg. Sokkal nyugodtabb és türelmesebb lettem ennek köszönhetően és ezek után sokkal könyebb lesz megtalálni az emberekkel a közös hangot is. Szerintem a különböző kihívások miatt sokkal kitartóbb is lettem.

Mesélnél egy történetet, ami a munkád során történt és szórakoztatónak, viccesnek találod?

Nem tudnék most egy történetet sem kiemelni, mindegyik hajóút különböző kihívást és mindig valami újdonságot hozott. Rengeteg nevetés, felejthetetlen bulizás volt egy-egy születésnapon vagy legény/lánybúcsún. Egy biztos, ha valamilyen kérés volt olyan nem volt, hogy ne oldottuk volna meg, mégha egy mólóról kellett is öngyujtót kérni a tortához. 

Mi a véleményed a Meló-Depóról? Elégedett voltál a munkánkkal?

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az iskolaszövetkezetet. A Meló-Depón keresztül sikerült régi nagy vágyamat a hajózást kipróbálnom. Mindennel elégedett voltam, mindig fordulhattam az iskolaszövetkezethez bármi kérdésem volt.


További híreink
THE EMPLOYEE OF THE MONTH - Ibrahim Alaa Eldin
március 11.
1 perces olvasmány

The employee of the month in February is Ibrahim Alaa Eldin. He is doing his job very well and our project managers can always count on his cooperation and work.
Nő BL négyes döntő
május 08.
3 perces olvasmány

Ti is várjátok már a hétvégi négyes döntőt? Ha igen akkor azért, ha nem akkor kedvcsináló gyanánt érdemes elolvasni a mostani előzetesünket!
Tiger Kristóf lett december hónap dolgozója Szegeden
január 13.
4 perces olvasmány

Egy rövid interjút készítettünk vele, melyben mesél magáról, illetve tanácsot is ad azoknak, akik még csak most szeretnék kipróbálni magukat a munka világában.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!