FesztiválszezON 2021 – Újra itt a bulizás ideje?

A 2020-as nyár rossz híreket hozott azok számára, akik bulizással szerették volna tölteni az év legmelegebb napjait. A járványügyi korlátozások ellehetetlenítették a tömegrendezvények megtartását, mind a fesztivál szervezői, mind az előre jegyet vásárolt fiatalok kárára.Az idei nyár azonban már hasonlítani fog a megszokotthoz. Igaz ugyan, hogy az olyan nemzetközi előadókat és rengetek résztvevőt fogadó, nagy volumenű rendezvényeket, mint a Sziget Fesztivál vagy a Balaton Sound, még nem lehet megtartani, de a bulizásra vágyók így is eljuthatnak a kisebb, biztonságos keretek között megrendezésre kerülő fesztiválokra.

 

De melyek ezek a rendezvények és milyen intézkedéseknek kell eleget tennünk, hogy részt vehessünk rajtuk? A következőkben bemutatjuk nektek a 2021-es nyár legjobban várt hazai rendezvényeit.

10 Nap Strand

Miután a Strand fesztiválnak eredetileg helyet adó Zamárdi vezetősége úgy döntött, hogy a város az idei nyáron nem tart tömegrendezvényeket, a szervezők új helyszínt választottak.

 

Az idei fesztivál Balatonvilágoson kerül megrendezésre. A 10 Nap Strand nevet viselő esemény kisebb, ám hosszabb lesz, mint elődje. Augusztus 18-22. és 25-29. között várja látogatóit számos hazai előadóval, valamint a külföldről érkező Lost Frequencies és Alle Farben fellépésével.A fesztivál szervezői nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a tavalyi, elmaradt eseményre megvásárolt jegyek se vesszenek kárba. A 2020-as Strand belépővel rendelkezők jegye érvényes marad a 2022-es fesztiválra, de dönthetnek amellett is, hogy jegyüket egyenlegre váltják, amelyből akár az idei rendezvényre is vásárolhatnak belépőt, valamint vissza is válthatják jegyüket.

 

A 2021-es 10 Nap Strandra már elindult a jegyek értékesítése, amelyeket online, a fesztivál weboldalán lehet megvásárolni.



EFOTT 2021A Velencei-tó legnagyobb rendezvényét, az EFOTT-ot is megtartják idén nyáron. A nagyrészben magyar előadókból álló program már megtekinthető a fesztivál honlapján. Az augusztus 11-15.-ig tartó rendezvény nagyszínpados előadói között szerepel Király Viktor, a Magna Cum Laude, a Wellhello, a Follow the Flow és ByeAlex is.

 

A fesztiválra érvényes diákigazolvánnyal korlátozott számú, 4 napos bérletet is értékesítenek diákbarát áron!

SZIN 2021

 

Szabadság, szerelem. Az idei fesztiválszezont újra a Szegedi Ifjúsági Napok fogja zárni, plusz egy nappal. Augusztus 25-29. között rendezik meg az eseményt, szokás szerint az újszegedi Partfürdő Kemping és Apartman területén, ahol a bulizni érkező diákok fesztiváli szállásokon, kollégiumban és diákszállókban és lakhatnak a rendezvény idejére.A SZIN-en résztvevő fellépők listáját a napokban tették közzé,  a jegyek már megvásárolhatók a rendezvény oldalán, ahogy a vírussal kapcsolatos biztonsági intézkedésekről is olvashatunk.

Mindenki fesztiválozhat?

 

A legtöbb rendezvény, hiába szabadtéri, nagy létszámú, így a belépéshez védettségi kártyára van szükségünk. A szervezők igyekeznek mindenkit az online jegyváráslásra buzdítani, illetve lehetővé tenni, hogy a fesztiválon belül sem kézpénzzel, hanem a jegyünkre töltött egyenleggel vásárolhassunk.

 

A Szegedi Ifjúsági Napok eddig a „Cashless city” program keretein belül kártyára töltött egyenleggel váltotta ki a kézpénzez fizetést, idén azonban már a karszalagba ültetett chip segítségével tudunk majd pénzt költeni a fesztivál területén.Ha odafigyelünk a járványügyi szabályok betartására és legfőképpen egymásra, a nyarat a vírus sem ronthatja el. Mindenkinek élményekkel gazdag és biztonságos szórakozást kívánunk!

Források: efott.hu; szin.org; strandfesztival.com; pixabay.com

További híreink
Mit csinál valójában egy influencer?
július 08.
5 perces olvasmány

Manapság már az egész közösségi média hemzseg az influencerektől, befolyásuk pedig folyamatosan növekszik.
August Employee of the Month: Fadairo Olamide Sulaimon
szeptember 21.
1 perces olvasmány

The August’s employee of the month is Fadairo Olamide Sulaimon. He does his job very well and our project manager can always count on his cooperation and work.
Kicsit a bors, de erős: fesztiválkörkép a mainstreamen túl.
július 18.
3 perces olvasmány

Egyre drágábbak a nagyobb fesztiválok, de mit tehet az ember, ha valami, kisebb, családiasabb alkalmat keresne a kikapcsolódásra? Megmutatjuk!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!