MUNKALEHETŐSÉGEK
Social média gyakornok
Jártas vagy közösségi média (facebook, instagram) posztok, hirdetések terén? Kiváló a helyesírásod és jól fogalmazol? Szívesen írsz cikkeket, bejegyzéseket? Van számodra egy munkánk, ahol ezzel foglalkozhatsz és gazdagíthatod szakmai tapasztalataidat is.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Kertészeti kisegítés
Szívesen dolgoznál a szabadban és szereted a növényeket? Ha jól bírod a napsütést, és kiszabadulnál kicsit a négy fal közül, akkor várunk kertészeti kisegítőnek!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Banki telefonos ügyfélszolgálati diákmunka (6809/1.)
Szeretnél olyan diákmunkát, ahol kertvárosi környezetben és jó csapatban dolgozhatsz? Szerezz olyan tapasztalatot, ami jól mutat az önéletrajzodban, miközben a kommunikációs készségedet is fejlesztheted! Feladatok: beérkező hívások adminisztrációja; ügyfelek telefonon keresztüli segítése és tájékoztatása hibajelzésekről; adategyeztetések lebonyolítása; netbank és applikáció használatában való segí...
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIV. kerület
Projektvezető asszisztens
Szereted, ha van kihívás a munkádban, és nem ijedsz meg attól, ha fel kell emelned a telefont? Érdekelnek a HR folyamatok, az irodai munka, és vágysz a sikerekre, fejlődésre? Akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk projektvezető asszisztensnek!
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Gyermekújságok promótálása
Foglalkozz kicsikkel, ismertesd meg gyermekekkel az irodalmat! Segíts Te is kiselőadások tartásában, gyermekújságok promótálásában partnercégünknél.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztráció, adatrögzítés Szegeden
Szegedi partnerünkhöz hosszú távra keresünk gépírni tudó nappali tagozatos diákot, aki adatrögzítést és egyéb adminisztrációt fog végezni náluk hétköznaponként, délutáni órákban.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Alkalmi pakolós munka rendezvényeken (6643.)
Partnercégünk állami és magánrendezvények, sportesemények és koncertek helyszínének a felépítésével és lebontásával foglalkozik. Olyan diákokra van szükség, akik előre egyeztetett időpontokban munkájukkal segítenék a cég főállású dolgozóinak munkáját. Feladatok: rendezvénybútorok, kordonok pakolása, felállítása, lebontása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Könnyű fizikai munka - adatrögzítés,szerelés
Hidraulika tömlők gyártásával foglalkozó partnercégünk részére keresünk diákokat Feladatok: - tömlők összeszerelése - raktározási feladatok ellátása - készletfigyelés
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Projektvezető a Meló-Depónál
Ha szeretnél belekóstolni egy iskolaszövetkezet mindennapjaiba, határozott, talpraesett vagy, akkor ez a munka érdekelni fog! Irodánkba keresünk hosszú távra olyan diákot, aki - nem ijed meg az új feladatoktól - megbízható - jó kommunikációs készségekkel rendelkezik Feladatok: - irodai adminisztráció - munkaszervezés - toborzás, interjúztatás - havi zárás előkészítése a könyvelés részére - hirdeté...
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Személyes kérdőívezés
Feladatok: személyes megkérdezés véletlen sétával A kérdőív kitöltése tabletről történik.
Tovább
BR. DARABBÉR
2941 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál Miskolcon
Ha intellektuális munkát szeretnél, és fontos számodra, hogy legyen előrelépési lehetőséged, igazi munkatapasztalatod, és mindezt egy jól bevált rendszerben, folyamatosan támogató környezettel kapd meg... akkor jó helyen jársz! Hosszútávú és sulihoz igazítható, kiemelt bérezésű munkalehetőséget kínálunk az ország piacvezető cégénél.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Telefonos ügyfélszolgálat a Magyar Telekomnál Miskolcon
Szeretnéd a munkát összeegyeztetni a sulival? Élvezed a kihívásokat, valós tapasztalatokat akarsz? Megtaláltad, amit keresel!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Heti egynapos munkalehetőség! (5820/3)
Szeretnél iskola mellett is dolgozni, de kevés a szabadidőd? Dolgozz velünk heti egy napot vagy kétszer fél napot a Boráros térnél. Feladatok: elkészült oklevelek keretbe helyezése, dobozolása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Cirkuszi Mutatványos
Nagy múltú, előadóművészettel foglalkozó partnercégünkhöz keresünk mutatványos diákokat. Lányok, fiúk, gólyák és egyéb madarak jelentkezését várjuk, mert az egyensúlyérzék alapvető feltétel.
Tovább
BR. ALKALMI
0 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Csatlakozz a Magyar Telekom második márkájához, a FLIP-hez!(277/19.)
Feladatok: ügyfelek tájékoztatása egy klimatizált és modern mozgó irodában; szolgáltatás igénylésében, űrlap kitöltésében segítségnyújtás; adminisztráció
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Fordítói diákmunka- ukrán nyelven (1204/6.)
Felvonókkal és mozgólépcsőkkel foglalkozó, nemzetközi partnercégünkhöz keresünk egy olyan diákot, aki részt venne egy nagyszabású építkezésen zajló kommunikációnak a lebonyolításában.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1800 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Recepcióhelyettesítés kiemelt bérezéssel (5820/6.)
Multinacionális pénzügyi partnerünk dunai panorámás irodájába keresünk olyan diákot, aki a recepciós kollégát helyettesíti fix napokon. Feladatok: bejövő hívások fogadása, továbbítása; ügyfelek fogadása, eligazítása, postai küldemények átvétele; egyéb feladatok: viráglocsolás, tárgyaló előkészítése megbeszélések előtt; kávéfőzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Online marketing gyakornok (6213/2.)
Lelkes, tudásra éhes gyakornokot keresünk, aki jártas a webfejlesztésben vagy tartalomgyártásban illetve a SEO és PPC sem ismeretlen számára. Ha ezek alapján úgy érzed, hogy helyt tudnál állni egy szuper csapatban, jelentkezz és fejlődj szakmailag, miközben releváns tapasztalatot szerzel az online marketing világában.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300-1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Telefonos ügyfélszolgálati diákmunka (6809/2.)
Szerezz tapasztalatot már suli közben, hogy utána könnyebben el tudj helyezkedni! Eközben kertvárosi környezetben, jó csapat része lehetsz és fejlesztheted a kommunikációs készségedet. Feladatok: ügyfél elégedettségi mérések; adatbázisok feldolgozása; ügyfelek tájékoztatása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIV. kerület
Oktatásszervező gyakornok (6139/2.)
Szeretnél a nyáron releváns tapasztalatot szerezni és szívesen dolgoznál akár heti 40 órában? Informatikai képzések lebonyolításával foglalkozó partnercégünkhöz keresünk diák munkatársat. Feladat: tanfolyami kiértékelők összesítése; statisztikák kezelése; tanfolyami dokumentáció nyomtatása, spirálozása, rendszerezése; képzésekhez kellékek beszerzése; adatok kezelése, rögzítése Excel táblázatokban...
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Építőipari segédmunka
Feladatok: anyagmozgatás, rakodás. Szigetelőanyagok, segédanyagok behordása. A mozgatandó tömeg nem nagy, és nem nehéz, könnyebb fizikai munka.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Dolgozz kiemelt bérezéssel és jó társaságban! (6643/2.)
Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy hatalmas zenei fesztivál vendégek és bulizók nélkül? Kipróbálhatod, megnézheted és még fizetünk is érte! Hozd magaddal a haverokat is! Feladatok: rendezvénybútorok és kordonok pakolása; rakodás; fesztivál lebontása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Alkalmi sofőr munka diákoknak (883/7.)
Téged keresünk, ha szeretsz vezetni, rendelkezel vezetési tapasztalattal és attól sem riadsz vissza, ha egy 9 személyes kisbuszt kell vezetned. Feladatok: 9 személyes kisbusszal fuvarok lebonyolítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Webáruházas termékek összekészítése, csomagolása
Szegedi partnerünkhöz keresünk diákokat webáruházas megrendelések teljesítéséhez, csomagoló munkára. Ha a karácsonyban az egyik kedvenc részed az ajándékok előkészítse és csomagolása, akkor Rád vártunk!
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Mezőgazdasági kisegítés
Nyári munka akár 15 éves kortól! Július elején induló mezőgazdasági kisegítői munkára keresünk nappali tagozatos diákokat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Marketing gyakornok (3419/5)
Ha szeretnéd magad kipróbálni egy német háttérrel rendelkező multinacionális cégnél, akkor ez a munka Neked való. Partnercégünk fiatalos és pörgős marketing osztályára keresünk olyan diákot, aki segíti a marketing csapat mindennapjait. Feladat: általános adminisztráció; kimutatások készítése, rendezvényeken való segédkezés; asszisztensi feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Bugyi
Projektmenedzser gyakornok IT területre (1204/5.)
Téged keresünk, ha szeretnél belelátni egy multi működésben és releváns szakmai tapasztalatra tennél szert. Felvonókkal és mozgólépcsőkkel foglalkozó, nemzetközi partnercégünkhöz keresünk egy olyan diákot, aki összefogja és koordinálja az IT-s hibák javításának folyamatát.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1420 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIII. kerület
Irodai hostess (7195.)
Egy hónapot szeretnél csak dolgozni a nyárból? Itt a Neked való lehetőség! Jelentkezz hozzánk irodai hostess munkára! Feladat: vendégek fogadása; kávégép feltöltése, tisztán tartása; postai ügyintézés, küldemények kezelése; dokumentumok fénymásolás, spirálozás; tanfolyamok zárásakor termek átvételének támogatása, ablakok ellenőrzése, termek bezárása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Marketing gyakornok (145/2.)
Nemzetközileg elismert édességiparban jártas partner cégünkhöz keresünk hosszútávra marketing gyakornokot, aki segíti a marketing osztály működését. Feladatok: leltár készítés; projektekben való részvétel; szerződések dokumentálása, rendszerezése; partnerekkel való kapcsolattartás; ad-hoc jellegű adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1180 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Dolgozz nyáron ruhaboltban (2521.)
Dolgozz egy olasz világmárka magyarországi központjában. Ha szeretnél megismerkedni a legújabb olasz trendekkel, várunk csapatunkba! Feladatok: boltrendezés, vállfázás, vásárlók udvarias kiszolgálása és segítése (kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Szigetszentmiklós
Adminisztrációs gyakornok IT területen (2071/10.)
Ha jó vagy Excelből, és szeretnél a nyáron szakmai tapasztalatot szerezni, akkor várjuk jelentkezésedet irodaszer nagykereskedelemmel foglalkozó partnercégünkhöz. Feladatok: • Excel táblázatok kezelése; • adatrögzítés; • szerződések kezelése; • írásbeli kommunikáció az ügyfelekkel; • webmenedzserek adminisztratív támogatása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Product sorter student job (2885/4.)
Apply for a student job to our automotive industrial partner. This job opportunity does not require Hungarian language knowledge. Tasks: assembly parts; quality checking.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Projektasszisztens (5913/2.)
Szeretnél egy fiatalos, pörgős, globális relokációval foglalkozó cégnél dolgozni? Ha szeretnél megismerkedni egy nemzetközi vállalat működésével és még az angolodat is napi szinten használnád, jelentkezz! Rugalmas beosztással, fejlődési lehetőséggel és jó hangulatú csapattal várunk. Feladatok: adatbevitel, adatbázis kezelése; költségek rögzítése; számlák előkészítésének segítése; tanácsadók számá...
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXI. kerület
Irodai adminisztrációs diákmunka (446/1.)
Nemzetközi szállítmányozással foglalkozó multinacionális partnerünkhöz keresünk hosszú távú munkaelehetőségre diákot, aki besegít a mindennapi adminisztrációk elvégzésében. Feladat: számlák rendezés, feldolgozása; adatrögzítés; általános adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Irodai asszisztens diákmunka a Telekomnál (277/18.)
Olyan diákot keresünk, aki szeretne csatlakozni a Most Generációjához és szívesen gyűjtene munkatapasztalatot Magyarország vezető infókommunikációs szolgáltatójánál. Az alábbi feladatok várnak rád: • adatrögzítés; • beosztások rögzítése a vállalt saját rendszerében; • jelenlét ellenőrzése; • adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1089 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Raktári kisegítő diákmunka (6305/11.)
Magyarország piacvezető marketingügynökségének raktárába keresünk könnyű fizikai munkára nappali tagozatos diákokat hosszú távú munkalehetőségre. Feladatok: plakátok összekészítése, válogatása; komissiózás; szállítói levelek rögzítése XLS táblázatba; egyéb adminisztrációs feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1050 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál Szegeden
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Telefonos ügyfélszolgálat a Magyar Telekomnál Szegeden
Kóstolj bele a munka világába Magyar Telekomnál! Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel. Keress pénzt diákmunkával, és szerezz már most referenciákat az önéletrajzodba!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Pohárszedő állás az egyetemi bulinegyedben
18 év feletti, nappali tagozatos diákokat keresünk egy TIK mellett található vendéglátóipari egység számára!
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Villamosmérnök gyakornok- PLC programozási területen (3737/2.)
Egy jó hangulatú, fiatalos csapatba keresünk villamosmérnök gyakornokot. A partnerünk villamosipari berendezésekkel foglalkozik. A munka akár szakmai gyakorlatnak is elfogadható. Feladatok: PLC programozó kollégák munkájának támogatása; PLC programok fejlesztése; ad- hoc jelleggel helyszíni ellenőrzések elvégzése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Villamos tervezőmérnök gyakornok (2885/3.)
Amerikai háttérrel rendelkező autóipari LED világítótesteket gyártó partnercégünkhöz keresünk tervezőmérnök gyakornokokat. Feladat: világítótestek gyártásában tervezőmérnök kollégák segítése; CAD tervezés, LED világítótestek tervezése; optikai mérések készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1400 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Work in Gödöllő (1104.)
Help to move a company. You should disassemble cupboards and pack these.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Gödöllő
Árufeltöltés, árazás vegyesboltban
Heti 2-3 napra, egybefüggő 8 órás munkára (5:30-13:30 vagy 13:00-21:00 között) keresünk 18 év feletti nappali tagozatos diákokat, hosszú távú munkára, Szegeden lévő üzletbe. A műszakok váltogathatók a ráérésednek megfelelően.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Ruhaválogatás
Ha jár a kezed, mint a motolla, akkor ezt a ruhaválogatási munkát Neked találták ki!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1030-1230 Ft
HELYSZÍN
Algyő
Címkézés, komissiózás
Natúrtermékekkel foglalkozó partnercégünk számára keresünk diákokat raktározási, címkézési, könnyű fizikai munkára.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Csatlakozz a Magyar Telekom csapatához! (277/16.)
Dolgozz a Magyar Telekomnál, egy jó hangulatú, fiatalos csapatban és szerezz tapasztalatot egy elismert multinacionális cégnél, hogy önéletrajzodban feltüntethesd referenciaként. Feladataid: • befizetési igazolások feldolgozása; • beérkező levelek paraméterezése, átiktatása; • tájékoztatások kiküldése; • számlák kiállítása és postázása; • posta kezelése; • egyenleg kimutatások küldése....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Sales gyakornok (1662/1.)
Nyitott, elkötelezett diák munkatársat keresünk egy vezető szállítmányozó céghez. A cég kalandos megrendelései főként az Európai Unióban és Közel Keleten vannak jelen. Az új kolléga szorosan együtt dolgozna az Üzletfejlesztési vezetővel, akit a mindennapi tevékenységeiben tudna támogatni. A cég előrelépési és hosszú távú karrierlehetőséget biztosít. Szakmai gyakorlatként is leigazolható....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Fémalkatrész-gyártási és -mintakészítő munka
Ha szeretted a technika órákat, a barkácsolást, és ezt kamatoztatva szívesen dolgoznál egy nagy múltú szegedi cégnél, akkor gyere hozzánk fémalkatrész mintakészítőnek!
Tovább
BR. ÓRABÉR
900-1300 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztrációs munka – autóval rendelkező diákoknak (1513/5.)
Autóval vagy motorral rendelkező diák kollégát keresünk könnyen megtanulható irodai adminisztrációs pozícióra. Feladat: adatrögzítés; nyilvántartások vezetése; szkennelés, nyomtatás, mappák rendezése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1245 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Csomagolás, dobozolás élelmiszeripari üzemben
Heti 3-4 napra, napi 8 órás csomagoló munkára keresünk nappali tagozatos diákokat modern élelmiszeripari üzembe.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Gépész tervezőmérnök gyakornok (2885/2.)
Amerikai háttérrel rendelkező autóipari LED világítótesteket gyártó partnercégünkhöz keresünk tervezőmérnök gyakornokokat. Feladat: világítótestek gyártásában tervezőmérnök kollégák segítése; CAD tervezés, LED világítótestek tervezése; optikai mérések készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1400 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Job opportunity for students! (3455/6.)
Apply for student jobs with your friends! Long-term and occasionally jobs opportunity! These jobs opportunity do not require Hungarian language knowledge, in our team there are students from abroad too. Tasks: handle and move merchandise; commissioning with barcode reader; manufacturing cardboard packagings; offset boxes and trays; commercial displays.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150-1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Rakodói munka
Ha tudod mi az a béka és ilyenkor nem a zöld négylábú állatra gondolsz, akkor ezt a munkát neked találták ki. :-) Feladatok: Kézi emelővel (békával) raklapok mozgatása, dobozok pakolása
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Tereprendezés, felújítás, kisegítő munka Szegeden
Téged keresünk, ha bírod a strapát, valamint a felújítási, tereprendezési munkát beltéren és kültéren egyaránt. Itt többféle feladatba is belekóstolhatsz, fontos része lehetsz egy jó csapatnak.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Kereskedelmi gyakornok (2071/9.)
Irodaszerek kereskedelmével foglalkozó partnercégünk csapatába keresünk hosszú távra kereskedelmi asszisztens diákot. Ha szeretnéd elkezdeni a karrieredet építeni, releváns szakmai tapasztalatot szerezni, akkor jelentkezz! Partnercégünk olyan agilis, csapatban dolgozni tudó diákot keres, aki heti 30 órában támogatná munkájukat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Raktári diákmunka (1513/3.)
Keress bruttó 12000 Ft-ot egy nap alatt! Jelentkezz barátaiddal raktári diákmunkára, ahová céges autóval viszünk ki bennetek! Hosszú távú munkalehetőség! Feladat: raktári anyagmozgatás, pakolás; raktári szkenner kezelése; komissiózott raklapok összeállítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350-1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Bevásárlóközpont takarítás
Hosszútávú, rugalmas ráérésű munkát kínálunk. Kecskemét központjában lévő bevásárlóközpontba keresünk kisegítő takarító diákokat. Feladatok: üvegfelületek - mozgólépcsők tisztítása, sepregetés
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Warehouse loader - 15 minutes from Szeged
Job opportunity for foreign students in Szeged! Apply for a student job in a warehouse with your friends! Long-term job opportunity! This job opportunity does not require Hungarian language knowledge!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1030-1230 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Mérnök gyakornok (3419/4.)
Villamos szerelési anyagokat valamint villám és túlfeszültség védelmi termékeket gyártó családias, de mégis multinacionális partnercégünk számára keresünk mérnök diákokat. Akár szakmai gyakorlatnak is leigazoljuk. Feladat: projektekben való részvétel; fejlesztői feladatok ellátása; általános adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Dolgozz a Pepcoban diákként (6077/10.)
Karácsonyra szükséged van egy kis plusz pénzre és szereted is a karácsonyi hangulatot? Csatlakozz a Pepco pörgéséhez és vegyél részt az izgalmas előkészületeikben! Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás. (Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Energetikai mérnök gyakornok (6307/3.)
Az energiaszolgáltató piacon meghatározó szerepet betöltő multinacionális partnerünkhöz keresünk nappali tagozatos diákot. Ha már az egyetemi évek alatt szeretnéd elkezdeni a karrieredet építeni, releváns szakmai tapasztalatot és tudást szerezni, szeretsz csapatban és önállóan is dolgozni, akkor jelentkezz!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Irodai kisegítő
Közjegyző irodába keresünk hosszútávra diákokat. Feladatok: régi ügyek rögzítése, levéltárba való leadás előkészítése
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Back office diákmunka a Telekomnál (277/13.)
A Magyar Telekom Nyrt. diákcsapatába keresünk talpraesett, fejlődni és tanulni vágyó diákokat. A leendő feladataid: • adatmódosítás, adatrögzítés a belső vállalatirányítási rendszerben; • napi adminisztratív feladatok; • ügyfelek díjcsomagjainak adminisztrálása és módosítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Pénzügyi diákmunka (4191/4.)
Ha pénzügyi területen tanulsz és szeretnél releváns szakmai tapasztalatot szerezni, akkor várjuk jelentkezésedet partnercégünkhöz. A cég a világ egyik vezető minőségellenőrző vállalata, ahol olyan diákot keresnek, aki önálló és produktív munkavégzésével segítené a pénzügyi osztály munkáját. Feladatok: számlázási feladatok ellátása; iktatások elkészítése; hozzá kapcsolódó adminisztrációs feladatok...
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XII. kerület
Vámügyintéző gyakornok (1662/2.)
Nyitott, elkötelezett diák munkatársat keresünk egy vezető szállítmányozó céghez. A cég kalandos megrendelései főként az Európai Unióban és Közel Keleten vannak jelen. Az új kolléga szorosan együtt dolgozna a vámügyintézéssel foglalkozó csapattal, segítene a mindennapi feladatok ellátásában. A cég előrelépési és hosszú távú karrierlehetőséget biztosít.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Physical job for students (5866/2.)
Our agency can offer a physical job for students in a factory, this job opportunity does not require Hungarian language knowledge, in our team there are some students from abroad too. Tasks: manufacturing cardboard packagings; offset boxes and trays; commercial displays.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150-1600 Ft
HELYSZÍN
Dunaharaszti
Könnyű fizikai munka rendezvényeken (3597/7.)
Vegyél részt céges rendezvényeken és segítsd előkészíteni az izgalmas csapatépítő játékokat! Légy a csapat része és dolgozz velünk hétvégenként! Feladatok: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás (rakodás, pakolás); játékok üzemeltetése és felügyelete; légvár felépítésében való segítkezés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1412 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Műszaki rajzoló AutoCAD-ben
Partnercégünk részére keresünk műszaki rajzolásban jártas, AutoCAD-ben otthonosan mozgó diákokat. Fő tevékenységi körük turbina szigetelések gyártása. Feladatok: - papír alapú rajzok felvitele AutoCAD-be - pontos méretezés megadása
Tovább
BR. ÓRABÉR
907 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Asszisztens a Meló-Depónál (3455/5.)
Szereted, ha van kihívás a munkádban, nem ijedsz meg attól, ha fel kell emelned a telefont és Hr-esekkel kell beszélned? Ugyanakkor vágysz a sikerekre? Akkor ne habozz! Milyen feladatok várnak rád? Adatbázisokban való rögzítés, karbantartása; aktuális piaci információk figyelése; új partnercégek felkutatása és tárgyalási időpontok egyeztetése lehetőség van hírlevelek szerkesztésére....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Logisztikai gyakornok közúti szállítmányozási területen (3146/3.)
Hat kontinensen működő nagyvállalat közúti szállítmányozási osztályára keresünk logisztikai gyakornok munkatársat! Feladatok: közúti szállítmányozás és document processing támogatása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1387 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XVIII. kerület
Bolti kisegítő munka Hódmezővásárhelyen
18 év feletti nappali tagozatos diákokat keresünk hosszú távú munkára, Hódmezővásárhelyen lévő üzletbe, bolti kisegítői munkára.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Hódmezővásárhely
Irodai asszisztens diákokat keresünk a Magyar Telekomhoz (277/12.)
Kezdd el építeni a karriered még ma! Rugalmas munkaidővel, fejlődési lehetőséggel vár a Magyar Telekom. Ha szeretnéd magad kipróbálni egy multinacionális nagyvállalatnál és pályakezdőként kamatoztatható munkatapasztalatot szerezni, jelentkezz! A leendő feladataid: • írásos megkeresések és reklamációk megválaszolása e-mailben; • adatrögzítés különböző belső vállalatirányítási rendszerekben....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Raktári kisegítés - Szegedtől 15 percre
Ha edzésben akarsz maradni, és közben pénzt is szeretnél keresni, jelentkezz 10-15 kg-os ruhás zsákok pakolására!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1030-1230 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Csatlakozz a Meló-Depóhoz! (3455/4.)
Diák munkatársat keresünk a Meló-Depó csapatába! Feladataid lesznek: az irodába érkezők fogadása, eligazítása; bejövő hívások fogadása, érdeklődők tájékoztatása; diákmunkával kapcsolatos adminisztráció; marketing feladatok adatbázisok karbantartása, adatrögzítés; új partnercégek felkutatása és tárgyalási időpontok szervezése; a csapat munkájának segítése....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Könyvcsomagolás, csomag-összekészítés
Könyvkiadó céghez keresünk hosszútávra nappali tagozatos lányokat és fiúkat csomagolási, raktározási, és adminisztratív munkákra. Feladatok: Beérkező megrendelések összekészítése; könyvek minőségének ellenőrzése; könyvek csomagolása, feladásra előkészítése; ügyfelekkel történő levelezés, adminisztratív feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
DIÁKMUNKA! Soroksár HÉV megállóból a munkába járás céges kisbusszal! (5866/1.)
Szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, ahol az utazás során meg tudjátok beszélni a hétvégi programot? Csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó cég csapatába keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra. Jelentkezz barátaiddal! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXIII. kerület
Dolgozz a barátaiddal a Pepcoban (6077/8.)
Kezdd el már a nyár elején a #munkát, hogy a végén csak #buli legyen! Dolgozz a #Pepcoban rugalmas hétről hétre készülő beosztásban! Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás. (Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Asszisztensi diákmunka a Mercedes-Benz Hungária Kft-nél (1200/14.)
Mindig is rajongtál a Mercedesekért? Most itt a lehetőség, hogy a magyarországi importőrnél légy gyakornok az értékesítést támogató csapatban. Feladatok: adminisztratív feladatok ellátása; beérkező számlák kezelése; adatbázisok karbantartása; járműszállítással kapcsolatos ügyintézés; egyéb adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIII. kerület
Alkalmi adatrögzítés (3854.)
Diák munkatársat keresünk egy gyorsan tanulható, alkalmi irodai adminisztrációs munkára. Jelentkezz hozzánk, ha szeretnél egy kis zsebpénzt keresni a nyárra vagy szívesen dolgoznál barátaiddal! Feladatok: papír alapú dokumentumok szkennelése; szkennelt dokumentumok adatainak rögzítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIV. kerület
Recepcióhelyettesítés kiemelt bérezéssel (5820/4.)
Multinacionális pénzügyi partnerünk dunai panorámás irodájába keresünk olyan diákot, aki a recepciós kollégát helyettesíti fix napokon. Feladatok: • bejövő hívások fogadása, továbbítása; • ügyfelek fogadása, eligazítása, postai küldemények átvétele; • egyéb feladatok: viráglocsolás, tárgyaló előkészítése megbeszélések előtt; kávéfőzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Raktári kisegítés (5934.)
Hány napot szeretnél a nyáron dolgozni? Gondolkodtál már rajta? Ha csak 1-2 napot vállalnál, de van egy haverod, aki akár 4-5 napot is tudna dolgozni, akkor jelentkezzetek mind a ketten partnercégünk raktárába. Rendezvényeszközök, dekorációk bérbeadásával, rendezvény helyszínek berendezésével foglalkozó céghez keresünk diákokat raktári kisegítő munkára. Feladat: rendezvény eszközök átvizsgálása;...
Tovább
BR. ÓRABÉR
1220 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXII. kerület
Animátor gyermekrendezvényeken (3597/5.)
Szereted a gyerekeket, jó fantáziával és kézügyességgel rendelkezel? Légy részese izgalmas rendezvényeinknek és dolgozz velünk hétvégenként!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1529 Ft
HELYSZÍN
Budapest
DIÁKMUNKA!! Corvintól a munkába járás céges autóval biztosított!(5866.)
Szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, ahol az utazás során van időtök a hétvégi program megbeszélésére? Csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó cég csapatába keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra. Jelentkezz barátaiddal! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Animátor légvárak mellé (3597/3.)
Céges rendezvényekre keresünk animátorokat, ahol izgalmas játékok közepette gyerekkel töltheted az egész napodat, illetve részt vehetsz a rendezvény előkészítésében is. Jelentkezz barátaiddal, hogy együtt legyetek egy vidám csapat része! Feladatok: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás (rakodás, pakolás); játékok üzemeltetése és felügyelete; légvár felépítésében való segédkezés....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1412 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Címkézési diákmunka Vecsésen! (6653.)
Használd ki a nyarat és keress egy kis zsebpénzt velünk! Háztartási eszközök forgalmazásával foglalkozó partnercégünkhöz keresünk nappali tagozatos diákokat! Jelentkezz barátaiddal együtt! Feladat: háztartási eszközök címkézése, matricázása, csomagolása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Vecsés
Raktári munkatárs (2071/6.)
Áru összekészítői feladatokra keresünk diákokat Dunakeszire irodaszer nagykereskedelemmel foglalkozó partnercégünkhöz. Ha hosszú távú, suli mellett végezhető munkát keresel, akkor jelentkezz és hozd magaddal a barátaidat is! Feladat: komissiózás; áru összekészítése; címkézés; állványok feltöltése a termékekkel.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1176 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Csomagolási diákmunka (3419/2.)
Próbáld ki magad a kedvenc nyári diákmunkánkon! Hosszú távú munkalehetőség egy fiatalos csapatban, rugalmas heti beosztással, akár azonnali kezdéssel.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Irodai munkatárs
Hosszútávú irodai munkalehetőséget kínálunk rugalmas időbeosztásban. Feladatok: számítógépes adatrögzítés, fényképek készítése és feltöltése, adminisztratív feladatok ellátása
Tovább
BR. ÓRABÉR
907 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Ruhabolti kisegítés-címkézés (6735/2.)
Biatorbágyi ruhaüzletbe keresünk 18 éven felüli nappali tagozatos aktív, vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákot, diákokat. Feladat: vásárlók kiszolgálása; ruhák címkézése és hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés; üzlet rendben tartása raktári csomagok elrendezése. Munkavégzés helye: Biatorbágy Premier Outlet
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300-1500 Ft
HELYSZÍN
Biatorbágy
Job opportunity for stundents! (1513/4.)
Apply for a student job in a warehouse with your friends! Long-term job opportunity! This job opportunity does not require Hungarian language knowledge, in our team there are students from abroad too. Tasks: handle and move products; commissioning with barcode reader.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350-1500 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Ruhabolti kisegítés-címkézés (6735.)
Szívesen dolgoznál egy közismert ruhaüzletben? Akkor jelentkezz most, csatlakozz a csapathoz! Feladatok: vásárlók kiszolgálása; beérkező ruhák címkézése; ruhák hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés; üzlet rendben tartása; raktári csomagok elrendezése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Bútorbolti diákmunka (661.)
Ha nyáron szívesen dolgoznál egy kellemes és jó hangulatú csapatban, akkor jelentkezz XIII. kerületi bútorboltba raktári kisegítő diákmunkára. Akár egy nap vállalása is lehetséges. Összeegyeztethető nyári elfoglaltságaiddal, akár rövid akár hosszabb távra tervezel, várjuk jelentkezésed! Feladat: • áru pakolása; • bútorok összeszerelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, Budapest XIII. kerülete
Sofőr munka diákoknak (883/4.)
Téged keresünk, ha szeretsz vezetni, rajongsz az autókért, nem zavar, ha mögötted ül még 6-8 személy egy Ford Transitban. Feladatok: 9 személyes kisbusszal fuvarok lebonyolítása.
Tovább
BR. ALKALMI
2500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Alkalmi diákmunka (6305/7.)
Magyarország piacvezető marketingügynökségének raktárába keresünk könnyű fizikai munkára nappali tagozatos diákokat, akár egy nap munkavállalásával is. Munkavégzés helye: Budapest, IX. kerület ( Boráros tértől 15 perc) Feladatok: plakátok összekészítése, válogatása; komissiózás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1050 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Tisza-parti pultos, felszolgálói munka
Jelentkezz hosszú távú pultos, felszolgálói munkakörbe, és dolgozz egy Tisza-parton található vendéglőben! Jó csapat, jó munkahely, jó tapasztalat!
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Pénzügyi gyakornok (háttér támogatási területen) (5820/2.)
Svéd hátterű multinacionális partnerünkhöz keresünk pénzügyi adatrögzítésre nappalis tagozatos diákot, egy modern irodaházba, jó hangulatú csapatba! Szakmai gyakorlatként leigazolható. Feladatok: adatrögzítés saját rendszerben illetve MS Excelben; internetes adatkeresés; pénzügyi adatok elemzése-ellenőrzése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Fagylalt árusítás
Ha szeretsz emberek közt lenni, nyitott vagy és jól kommunikálsz, akkor ezt a munkát neked találták ki! Kecskemét népszerű cukrászdájába keresünk fagyi árusításra diákokat. Feladat: fagyi árusítás, mosogatógép, kassza kezelés
Tovább
BR. ÓRABÉR
857-880 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Személyszállítás (277.)
21 éven felüli nappali tagozatos diákokat keresünk személyszállítási munkára (Budapesten XI. kerületi kiindulóponttal)! Feladatok: Autóval felsővezetők szállítása Budapesten belül, valamint Budapestről vidékre és vissza. Természetesen a gépjárműveket biztosítja a megrendelő, több napos megrendelés esetén pedig a szállást is biztosítjuk.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Válogatási/operátori munka (2885.)
Diákok jelentkezését várjuk autóipari partnercégünk csapatába! Ha érdekel az autógyártás és szeretsz csapatban dolgozni, akkor itt a helyed! Ha csak 1-2 napot érsz rá, akkor is jelentkezz bátran! Feladat: autóipari beszállító cégnél termékek minőségügyi vizsgálata; kisebb összeszerelési feladatok (szaktudást nem igényel);
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Diákmunka a XV. kerületben rugalmas munkaidővel (5222.)
Gondolkoztál már azon, hogy milyen az ideális diákmunka számodra? Olvass tovább, mert lehetséges, hogy éppen most találtad meg! Te választod ki, hogy melyik napon, melyik műszakban szeretnél dolgozni menni. Várjuk jelentkezésed, ha szeretnél egy jó hangulatú munkahelyen, rugalmasan dolgozni. Feladatok: • válogatás; • minőségellenőrzés; • könnyen megtanulható gyártási feladatok....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250-1450 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XV. kerület
Logisztikai gyakornok (3146/5.)
Hat kontinensen működő nagyvállalat közúti/tengeri/légi szállítmányozási osztályára keresünk gyakornokot. Ha logisztikai területen tanulsz és szeretnél szakmai tapasztalatot szerezni, hogy megalapozhasd a későbbi karriered, akkor jelentkezz! Feladatok: fuvarlevelek írása; ügyfelekkel történő kapcsolattartás; riportok készítése; adminisztrációs feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1387 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Irodai adatrögzítés és iktatás a Magyar Telekomnál (277/14.)
Ha túlterhelt és fáradt vagy a suli miatt, van egy ajánlatunk számodra! Egyszerű, könnyen végezhető adminisztratív munkára keresünk diákokat rugalmas munkaidőben, a Magyar Telekom jó hangulatú, fiatalos csapatába. A leendő feladataid: dokumentumok adminisztrálása, iktatása, digitalizálása, rendezése; postai levelek bontása, borítékolása; számítógépes adatrögzítés belső vállalati rendszerekben....
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Éttermi kisegítő, takarító belvárosi étteremben
18 év feletti nappali tagozatos diákokat keresünk neves belvárosi étterembe takarítási és konyhai kisegítői munkára hosszú távra.
Tovább
BR. ÓRABÉR
980 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Pakolás, rakodás, anyagmozgatás
Jó erőben lévő diákokat keresünk változó nehézségű fizikai munkára, alkalmilag.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900-1300 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Optikai termékek válogatása kiemelt bérezéssel! (758.)
Órarendedhez igazodva, rugalmas beosztással keresünk diákokat, szemüveglencsékkel, keretekkel foglalkozó partnercégünkhöz heti akár 1-2 műszak vállalásával. A munkahely a IX. kerületben található, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Feladatok: szemüveglencsék, szemüvegkeretek összeállítása, válogatása, ellenőrzése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300-1450 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Logisztikai gyakornok (1662.)
Dolgozz velünk, és végezz a tanulmányaidhoz közel álló munkát, egy jó hangulatú, összetartó csapatban! Nemzetközi szállítmányozással foglalkozó partnerünkhöz keresünk diák munkatársat!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Animátor és jelmezes host/hostess (3766/4.)
Animátorokat és jelmezes host/ hostesseket keresünk gyerekeknek szóló rendezvényre! Feladat: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás; gyerekekkel való foglalkozás; játékok lebonyolítása; gyerekek felügyelete.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1400-1600 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Varrodai kisegítő munkatárs
Feladatok: szegecselés, szabásminták kivágása, összevarrt anyagok kibélelése, varrásszélek szilikonnal történő kezelése
Tovább
BR. ÓRABÉR
864 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!
A weboldal sütiket használ
A weboldal használatához cookie-k töltődnek le Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése.
Olvassa el a cookie-kkal kapcsolatos szabályzatunkat!