Az előző év utolsó hónapjának dolgozója nem más, mint Hegedűs Barnabás!


Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

22 éves vagyok és geológiát tanulok Szegeden, nemsokára kezdődik az utolsó félévem az alapszakon. Sajnos a sok egyetemi elfoglaltság miatt csak alkalmi munkákat tudtam vállalni, amiket a Szegedi Városképnél végeztem.

Mit csinálsz szabad idődben az iskola és a munka mellett?

Sportolok, zenét hallgatok és a barátaimmal szervezünk programokat. Mindegyik fontos része az életemnek, mindig igyekszem úgy beosztani az időmet, hogy mindegyikre jusson időm.

Mesélnél egy történetet, ami a munkád során történt és szórakoztatónak, viccesnek találod?

Szerencsére jó társaságban tudtam mindig itt dolgozni, a hangulat munka közben is felhőtlen volt. Sajnos nem tudok vicces történetet mondani, de számos kellemes élmény ért a munkáim során.

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget?

Mindenkinek, aki szeret társaságban dolgozni! A társaságok és a munkáltatok mindig kedvesek és barátságosak. Itt könnyű beilleszkedni és jó élményeket, illetve sok tapasztalatot lehet szerezni.

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

Nincs viszonyítási alapom, hogy milyen a többi diákmunka szövetkezet, mivel ez az első ilyen hely, ahol dolgozom, de amiket eddig itt tapasztaltam, azok mind pozitívok. Mindig segítőkészséget tapasztaltam, és jó munkalehetőséget biztosítanak.


További híreink
Nincs elég moly, avagy a fenntarthatatlan fast fashionről
szeptember 26.
5 perces olvasmány

Cikkünkben a fast fashion fenntarthatatlanságáról hoztunk néhány sokkoló adatot, ugyanis ameddig a fast fashion ilyen népszerű beszélni is kell róla.
Best of Mr Bean
április 22.
3 perces olvasmány

Emlékeztek gyerekkorotokból a mindig vicces, de folyton szerencsétlenül járó Mr. Beanre, aki kedves kis bugyutaságával belopta magát a szívünkbe?
Iszol te eleget? Nem félreérteni, vizet!
december 14.
7 perces olvasmány

Tudtad, hogy emberek nagyja sokkal kevesebb vizet fogyaszt, mint gondolja, és még kevesebbet, mint kéne?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!