Vicces történetek a fa alól

És végre itt a karácsony! Ilyenkor minden családban történnek vicces események, melyeket utána évről évre emlegetünk. Pontosan ilyen történeteket gyűjtöttünk most Nektek össze.„Az egyik évben egy kiskutyát kaptam a szüleimtől, de a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy szerették volna. Az apróság ugyanis összepisilte az összes ajándékot, szóval azt sem tudtuk, mit kezdjünk velük, de itt még nincs vége! Mert volt egy cicánk is, aki teljesen kiborult az új jövevénytől, és annyira megijedt, hogy felmászott a karácsonyfára, és feldöntötte azt, összetörve a díszeket. Pont, mintha egy vicces karácsonyi filmben lettünk volna… eltekintve attól, hogy ott inkább kétségbeestünk, mint hogy nevettünk volna.”

Amennyiben idén kisállatot adnátok valakinek karácsonyra, azt javaslom, még egyszer gondoljátok át.„Az volt minden vágyam, hogy a párom karácsonykor kérje meg a kezemet. Amikor az első közös ünnepünkkor megláttam a fa alatt egy dobozkát, akkor nagyon megörültem. Majd kiugrottam a bőrömből, de amikor kinyitottam a dobozt, akkor az üres volt. Kiderült, hogy a párom csak poénnak szánta.

Teljesen kiakadtam, és alaposan összevesztem a kedvesemmel, aki a következő két év szentestéjén eljátszotta ugyanezt. A negyedik évben, amikor megláttam a gyönyörűen becsomagolt ékszerdobozt, akkor dühömben felkaptam, és kihajítottam az ablakon.

A párom kétségbeesve vallotta be, hogy most tényleg van egy eljegyzési gyűrű a dobozban, mert végre meg akarta kérni a kezemet. Két órán keresztül kerestük a havas utcán az ékszerdobozt, de megtaláltuk.”

 

Ezért nem szabad a nőknél a komoly dolgokkal viccelni, illetve bekötni a cipőfűződet az Eiffel-torony tetején.„Az Édesapám minden évben Szentestén dönt úgy, hogy megszerel valamit a házban. Ebben az ominózus évben is így tett, és úgy döntött kipucolja a kéményt. Felmászott a padlásra, kitisztította a kéményt és már lefelé tartott. Eközben én alulról követtem az útját, kíváncsian, a hangja után menetelve.

Az egyik pillanatban hatalmas dörömbölés és por közepette apa félig a plafonból kilógva köszönt nekem, ugyanis leszakadt alatta a mennyezet, amikor rossz helyre rakta a testsúlyát. Aznap este nem csak a kéményt kellett kitisztítani, hanem be kellett foltozni a falban lévő lyukat is.”

Ha nektek is hasonló módon viselkedik Édesapátok, jobb, ha idén előre megkéritek, hogy próbálja az ünnepek előtt vagy után elvégezni a számára halaszthatatlan teendőket.A karácsonyt senki nem élvezi jobban, mint a gyerekek. Ha belegondolunk, akkor gyermekkorunk karácsonyainak emlékei felejthetetlenek, amikor még hittük, hogy a Mikulás és a Jézuska hozza az ajándékokat, nem pedig a szüleink csomagolják, és rejtik a fa alá.

Ennek örömére most kigyűjtöttünk nektek pár idézetet gyermekektől:

Lindsay (7 éves): A kis Jézus istállóban született karácsonykor, ahol Mária és József laktak. Voltak ott csirkék, tehén és egy majom. Több állatra nem emlékszem.

Péter (5 éves): Amikor apu behozza a karácsonyfát, anyuval imádkozunk, hogy ne dőljön el.

Zoé (6 éves): Volt egy angyal karácsonykor, akit Gábrielnek hívtak. Az volt a szórakozása, hogy körberepülte a Földet.

„Egyik évben úgy döntöttünk, hogy az egész családdal Mexikóba utazunk az ünnepekre. A négyéves fiam folyamatosan nézett kifelé az ablakon, és egyszer csak azt láttam, hogy hatalmasra nyílnak a szemei, amikor meglát egy óriási felhőtömeget. Aztán egyszer csak felkiáltott: „Anya, nem fogunk odaérni szentestére, és azt is tudom, miért nem mozdulunk! Beragadtunk ebbe a rengeteg hóba!”Reméljük, jól szórakoztatok a cikk olvasása közben! Kellemes ünnepeket kívánunk Nektek a Meló-Depó csapata nevében!


Forrás: viccesviccek.hu, femcafe.hu, cool.hu, nlcafe.hu

További híreink
A trap eredete, miből alakult ki korunk legdominánsabb műfaja?
december 14.
4 perces olvasmány

A trap napjaink egyik, ha nem a legdominánsabb zenei műfaja, de honnan indult? Megnéztük, mutatjuk!
Főzz, ha már otthon vagy!
április 22.
4 perces olvasmány

Egyszerű, olcsó, ételajánló receptek következnek, melyeket kezdő szakácsok is el tudnak készíteni.
Mit vigyünk a nyaralásra, avagy hogyan csomagoljunk helytakarékosan
augusztus 12.
4 perces olvasmány

„Napfény járja át a szívem újra, csak egy szál bikinit hoztam el az útra…”
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!