Március hónap dolgozója Miskolc: Minkó Nikolett

Márciusban egy miskolci, Telekomnál dolgozó diákunkat, Minkó Nikit választottunk meg "szegedi" hónap dolgozójaként. Kicsit furán hangzik, de mindjárt érthetőbb lesz: a csapat irányítása a szegedi központból történik, de Miskolcon is van két projektvezetőnk és nagyon sok diák, akik közös munkájával egy szuper csapatunk dolgozik ott is!A Nikivel készült interjút fogadjátok szeretettel:

Mutatkozz be kérlek!

Minkó Nikolett vagyok, 28 éves. Miskolcon születtem és jelenleg is itt lakom. 2015 őszétől dolgozom a Telekom műszaki hibabejelentő részlegén operátor és diákmentor pozícióban. Nagyon szeretek itt dolgozni. Ez a munka soha nem unalmas, mindig van lehetőség a fejlődésre. Bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Igazából fel sem fogtam még, hogy a hónap dolgozója lettem. Amikor a projektvezető, Enci felhívott és elmondta szóhoz sem jutottam. Miskolcról még nem láttam senkit, aki ezt az elismerést megkapta volna és nagyon meg vagyok hatódva. Nagyon szép köszönöm a megtiszteltetést.

Mit tanulsz jelenleg? Milyen terveid vannak ezzel kapcsolatban a jövőre nézve?

Jelenleg a Miskolci Egyetemen tanulok az Egészségügyi karon, harmadéves védőnő hallgató vagyok. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, ezért is választottam ezt a szakot. A jövőmmel kapcsolatban még konkrétat nem tudok, mivel a jelenlegi munkámat is nagyon szeretem, ha lesz lehetőség akkor akár a Telekomnál is el tudom képzelni a jövőmet. De mindenképp olyan helyen szeretnék dolgozni, ahol emberekkel fogok tudni foglalkozni.

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?

Szabadidőmet mindig megpróbálom a lehető legjobban kihasználni. Szerencsém van, hiszen van két gyönyörű keresztlányom és megpróbálok sok időt tölteni velük. De imádom az állatokat (van macskám, kutyám), nagyon szeretem a barátaimat és velük lenni. Szóval soha nem unatkozom.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Az egyensúlyt munka és az egyetem mellett nem mindig könnyű megtalálni. Nálam is előfordult, hogy kicsit átbillentem a ló másik oldalára és a munkát előrébb helyezem, de csak azért, mert nagyon szeretem azt, amit csinálok.

Milyennek találod a home office-t? Visszamennél-e az irodába, ha van rá lehetőség?

A home office-t eleinte nagyon nehezen éltem meg, hiányoztak az emberi kapcsolatok, találkozások. Ezt a munkahelyet kicsit második "családomnak" is érzem, így nagyon rossz volt nem találkozni a velük.

 

De szerencsésnek tartom magunkat, hogy lehetőségünk van itthonról dolgozni. Persze nagyon jó, hogy szünetekben van lehetőségem a macskával foglalkozni. Az irodába való visszamenéstől ennyi idő után kicsit félek és izgulok is egyben. Nyáron, amikor kis időre megnyitottak a call centerek volt lehetőségem bemenni, de teljesen más volt a járvány helyzet miatt, mint előtte. Szerintem ezért vannak ilyen vegyes érzések bennem.

Mentorként dolgozol nálunk, azért ez egy felelősségteljes munka. Hogyan éled ezt meg? Szereted ezt csinálni?

2018 szeptemberétől vagyok diákmentor, elég hamar körülbelül 3 hónap után lettem oktató, így az új kollégák integrálásában is aktívan részt veszek. Nagyon szeretek mentor lenni, minden nehézséggel együtt. Nem mindig könnyű, de felelősségteljes pozíció valóban, mivel rajtunk múlik, hogy mit tanulnak meg az operátorok, hogy fognak tudni boldogulni az önálló híváskezelés során. Viszont semmihez nem fogható érzés, amikor egy új kollégát végig tudsz kísérni és látni a fejlődését hívásról hívásra. Amikor pedig egy általad oktatott operátor a végén mentor lesz, hihetetlen büszkeséggel tölti el az embert.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és projektvezetőidről?

2015 óta vagyok tagja a Meló-Depó iskolaszövetkezetnek. Nagyon korrektnek tartom a helyet. A jelenlegi projektvezetőm Sándor Enikő. Nekem még előtte soha nem volt ilyen főnököm, aki ennyire segítőkész és támogató lett volna. Mindig mindenben lehet rá számítani és mindig a diákok érdekét nézi.

Kedves Niki, nem csak a szorgalmas és megbízható munkádat, de ezt a jó véleményt is igazán köszönjük neked, reméljük, még sokáig erősíted majd a miskolci csapatot!


További híreink
#szívószálmentes
október 18.
3 perces olvasmány

Te is találkoztál augusztusban valamelyik közösségi oldalon ezzel a hashtaggel? Mi már igen!
El Clasico 2018
október 25.
4 perces olvasmány

Ha valaki nem is követi napról napra a futballvilág eseményeit, akkor is bizonyára hallott már az El Clasicóról.
10+1 ok, amiért érdemes megtanulnod táncolni
november 26.
5 perces olvasmány

Ha nem tudsz és/vagy nem szeretsz táncolni, akkor most 10+1 okot adunkk rá, hogy ezt átértékeld.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!